regl kaç gün gece hamilelik testi yapılır?ve bunlar belirtimidir?

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
648
Bursa
kızlar

acil yardımınıza ihtiyacım var.geçen ay mayıs 28 hastalandım.bugün olmam gerekirken olmadım.1-2 gün gecikme olabilir ama tuaf yanı olayın şu,
dün bütün ggün midem bulandı ve safra kustum...klima var çalıştığım yerde kesin dedim üşüttüm...bu sabahta garip bir bel ağrısıyla uyandım.belim kitlenmiş gibi...bunlar belirti olabilirmi?

benim bildigim kadariyla adet gununden sonra 10 gun icerisinde kanama olmazsa süphe edilip test yapiliyor.. farkli bir sebeptende gecikme yasamis olabilirsin.. ilk hamileligimde bahsettigin belirtileri yasamistim bende ama üsütme vs gibi sebeplerdende meydana gelebilecek seyler bunlar.. icinin rahat etmesi icin bi test yap istersen..

benimde son adetim 25 mayista baslamisti ve guya 23-33 haZiranda olacaktim... ben takintiliyim hemen test yaparim bi gun gecikse ve ertsi gun hep adet olurum... bu sefer test yapmadim bekliyorum.. gunlerdir adetagrim var bi geliyo bbi geciyo ama hala adet olmadim...

mide bulantıları için daha çok erken, regl geciktikten 15 gün sonra yaptığın testten kesin sonuç alırsın

Hemen kan testi yaptırırsan orada belli olabilir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…