- 19 Haziran 2022
- 69
- 72
- Konu Sahibi Birhayalimvargibi
Yani menstrual kabı hiç kullandınız mı ilk kullanımda alışması zor mu yerleştirirken her seferinde acı oluyor mu sızıntı koku falan oluyor mu hiç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerleştirirken kayganlaştırıcı gerekiyor mu yani o öyle girmez galibailk birkaç sefer alışana kadar yerleştirken acıyabilir. tırnaklarına dikkat etmen gerek. etini sıkıştırması yoksa yerleştirmek kolay.her seferinde acı olmuyor koku yok çok nadiren düzgün
Ayyy evet diğer iki konusu da garip. Kızlığımı kendim bozmak istiyorum diye konu açmış bozmuş zaar kap neyin sorduğuna göreBaşlıktan anladım fake sapık olduğu hemen baktım yeni üyelik yazmayın
Regl külodu nasıl bir şey ped gibi sıvıyı mı tutuyor?Yaklasik 1-1,5 yildir kullaniyorum. Oncesinde tampon kullandiysaniz kullanimi cok kolay. Elin tam alismasi yaklasik 3 dongu suruyor. Ondan sonra akma kokma olmuyor ama ben garanti olsun diye regl kiloduyla beraber kullaniyorum kafam rahat. Tertemiz.
hayır gerekmiyor adet döneminde kaygan oluyorYerleştirirken kayganlaştırıcı gerekiyor mu yani o öyle girmez galiba
bence süper bir şey kızlarım için almıştım şimdi de kendim için aldım okadar rahat ki. peddon markasından aldım benRegl külodu nasıl bir şey ped gibi sıvıyı mı tutuyor?
içerisinde ped var ve külodun farklı boyutları var regl yoğunluğuna göre farklı boyut kullanabilirsin. 8 saat kadar sıvıyı hapsediyor ve koku olmuyor. ama kuruma süresi biraz uzunbence süper bir şey kızlarım için almıştım şimdi de kendim için aldım okadar rahat ki. peddon markasından aldım ben