• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl ile ishal

nese28

Dal rüzgarı affeder ama kırılmıştır bir kere..
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2007
129
4
296
- Yurtdışı
arkadaslar,
regl dönemlerinde ishal olan varmi aranizda,
neden oluyor, ne yapmak lazim,ciddi birseymi acaba?

ilk gün bana da oluo o ama sık çıkmıorm 2-3 defa çıkasım gelio tuvalete sonra düzelio

hmm,
peki doktora falan gittinmi bunun icin, ben gitmedim:(
bugün arastirdim biraz, hastalik olabilir diye yaziyor cok yerde :(

yok yaa sanmıorm alt yolların biraz fasla açılmasındandır kaydirigubbakcemile3

:roflol:

insallah öyledir,
ama ben o okuduklarimdan sonra baya korktum :1no2:

eevt canım benım oluyor.hatta bneım açtıgım bıkonu var ordn takıp et istersen yorumları canım.
benım reglıme bıkaç gun kala başalr ishalım.hamile olanalrda kabızlık oluyorya olmayandada ishal oluyor ben ole dusunuyorumyani :)

aynen. sebebini bilmiom ama bunca yıldır bi zararını görmedim.

canım bende regl olduğum zaman genelde ishal olurum.. ama anormal bi durum olarak algılamıyorum bunu. hatta böyle bi merak ,konunu görene kadar aklıma gelmemişti =)

reglim biraz ağrılı ilk günü yada ikinci günü bende ishal oluyorum genelde.

bende olurum canım ilk günleri ama hiç kötü düşünmedim arkadaşın dediği gibi o dönemde alt yollarda çalışma biraz farklı oluyor ondandır sanırım yerimseniben

aynen bende ole olurum ama bir iki gun sadece ... bence ciddi bir sorun degil cogu kişide olan bişey sanırım ...

benimde ilk gün bozuluyo motor...
sinir bozucu bir durum ...zemuszemus

Ben de regl zamanı ve antibiyotik kullandığım zamanlar mutlaka olurum hele bide ikisi aynı zamana denk gelirse yandığımın resmidir, ama ben şikayetçi değilim, kilo verdiriyo bir de bağırsaklarım temizleniyor diye düşünüyorum. Züğürt tesellisi de olabilir sositososito

Back