Regl ile ilgili soru sormak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz 🥹

egzshyl14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2021
122
27
28
İyi akşamlar bana bir konuda yardımcı olabilir misiniz daha yeniyim
Bugün reglin 6 günü ama kan dün kesildi, bugün ya da yarın bebiş çalışmaları yaparsam hamiş kalma şansım var mıdır

Bugün reglin 6 günü ama kan dün kesildi, bugün ya da yarın bebiş çalışmaları yaparsam hamiş kalma şansım var mıdır
Yumurtlama gününü biliyor musun canım?

Regl takvimi tutuyor musun orda yumurtlama zamanları doğurganlığın en yüksek olduğu dönem yazıyor

Evet biliyorum haftaya Çarşamba, bir de Cumadan pazara kadar hamile kalma şansım orta, diğer üç gün de yüksek görünüyor
Yumurtlama günlerini iyi değerlendirmeniz lazım ama takvimdeki doğru mu? Yumurta akı Akıntın olur mu mesela yumurtlama başladı diyebiliyor musun o gün

Ovulasyon testi alıp yumurtlama gününü öğrenip hamile kalman icin o gunleri değerlendirmen gerekiyor.

Regl bittikten sonra 2-3 gün arayla, yumurtlama zamani da gunasiri değerlendirin bence ovülasyon testi kullanmayıp belirtilerle yumurtlamayi takip ediyorsanız. Ama imkanınız varsa ovulasyon testi alip başlayın 8-9. Gün falan erken yumurtlama ihtimaline karşı

Tamam çok teşekkür ederim

Evet diyebiliyorum
Tamam o güne kadar 3 gün arayla, yumurtlama günü gelince yumurtlama günüde dahil 3 gün boyunca da peşpeşe çalışın. Nasip de varsa bebiş olur eğer sperm sıkıntısı varsa, yumurtlama günü birlikte olun bir gün ara verin diğer gün birlikte olun.

Benim eskiden beri uyguladigim taktik vardı . Ozaman bu yumurtlama tarihlerini söyleyen uygulamalar yoktu. Adet tarihinden itibaren 12 -14 gün sonraki günleri değerlendirin.

Tamamdır çok çok teşekkür ederim Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…