Regl ile ilgili soru sormak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz 🥹

egzshyl14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2021
122
27
28
İyi akşamlar bana bir konuda yardımcı olabilir misiniz daha yeniyim 🥹
Bugün reglin 6 günü ama kan dün kesildi, bugün ya da yarın bebiş çalışmaları yaparsam hamiş kalma şansım var mıdır 🥹🥹

Bugün reglin 6 günü ama kan dün kesildi, bugün ya da yarın bebiş çalışmaları yaparsam hamiş kalma şansım var mıdır 🥹🥹
Yumurtlama gününü biliyor musun canım?

Regl takvimi tutuyor musun orda yumurtlama zamanları doğurganlığın en yüksek olduğu dönem yazıyor

Bunun gibi

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-03-21-38-52-111_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    Screenshot_2024-12-03-21-38-52-111_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 30
Evet biliyorum haftaya Çarşamba, bir de Cumadan pazara kadar hamile kalma şansım orta, diğer üç gün de yüksek görünüyor 🥹
Yumurtlama günlerini iyi değerlendirmeniz lazım ama takvimdeki doğru mu? Yumurta akı Akıntın olur mu mesela yumurtlama başladı diyebiliyor musun o gün

Ovulasyon testi alıp yumurtlama gününü öğrenip hamile kalman icin o gunleri değerlendirmen gerekiyor.

Regl bittikten sonra 2-3 gün arayla, yumurtlama zamani da gunasiri değerlendirin bence ovülasyon testi kullanmayıp belirtilerle yumurtlamayi takip ediyorsanız. Ama imkanınız varsa ovulasyon testi alip başlayın 8-9. Gün falan erken yumurtlama ihtimaline karşı

Regl bittikten sonra 2-3 gün arayla, yumurtlama zamani da gunasiri değerlendirin bence ovülasyon testi kullanmayıp belirtilerle yumurtlamayi takip ediyorsanız. Ama imkanınız varsa ovulasyon testi alip başlayın 8-9. Gün falan erken yumurtlama ihtimaline karşı
Tamam çok teşekkür ederim

Evet diyebiliyorum
Tamam o güne kadar 3 gün arayla, yumurtlama günü gelince yumurtlama günüde dahil 3 gün boyunca da peşpeşe çalışın. Nasip de varsa bebiş olur ☺️ eğer sperm sıkıntısı varsa, yumurtlama günü birlikte olun bir gün ara verin diğer gün birlikte olun. ❤️

Benim eskiden beri uyguladigim taktik vardı . Ozaman bu yumurtlama tarihlerini söyleyen uygulamalar yoktu. Adet tarihinden itibaren 12 -14 gün sonraki günleri değerlendirin.

Tamam o güne kadar 3 gün arayla, yumurtlama günü gelince yumurtlama günüde dahil 3 gün boyunca da peşpeşe çalışın. Nasip de varsa bebiş olur ☺️ eğer sperm sıkıntısı varsa, yumurtlama günü birlikte olun bir gün ara verin diğer gün birlikte olun. ❤️
Tamamdır çok çok teşekkür ederim Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin ☺️❤️

X