Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama gününü biliyor musun canım?İyi akşamlar bana bir konuda yardımcı olabilir misiniz daha yeniyim
Bugün reglin 6 günü ama kan dün kesildi, bugün ya da yarın bebiş çalışmaları yaparsam hamiş kalma şansım var mıdır
Evet biliyorum haftaya Çarşamba, bir de Cumadan pazara kadar hamile kalma şansım orta, diğer üç gün de yüksek görünüyorYumurtlama gününü biliyor musun canım?
İyi akşamlar bana bir konuda yardımcı olabilir misiniz daha yeniyim
Bugün reglin 6 günü ama kan dün kesildi, bugün ya da yarın bebiş çalışmaları yaparsam hamiş kalma şansım var mıdır
Yumurtlama günlerini iyi değerlendirmeniz lazım ama takvimdeki doğru mu? Yumurta akı Akıntın olur mu mesela yumurtlama başladı diyebiliyor musun o günEvet biliyorum haftaya Çarşamba, bir de Cumadan pazara kadar hamile kalma şansım orta, diğer üç gün de yüksek görünüyor
Regl bittikten sonra 2-3 gün arayla, yumurtlama zamani da gunasiri değerlendirin bence ovülasyon testi kullanmayıp belirtilerle yumurtlamayi takip ediyorsanız. Ama imkanınız varsa ovulasyon testi alip başlayın 8-9. Gün falan erken yumurtlama ihtimaline karşıİyi akşamlar bana bir konuda yardımcı olabilir misiniz daha yeniyim
Tamam çok teşekkür ederimRegl bittikten sonra 2-3 gün arayla, yumurtlama zamani da gunasiri değerlendirin bence ovülasyon testi kullanmayıp belirtilerle yumurtlamayi takip ediyorsanız. Ama imkanınız varsa ovulasyon testi alip başlayın 8-9. Gün falan erken yumurtlama ihtimaline karşı
Evet tutuyorum regl takvimim varRegl takvimi tutuyor musun orda yumurtlama zamanları doğurganlığın en yüksek olduğu dönem yazıyor
Evet diyebiliyorumYumurtlama günlerini iyi değerlendirmeniz lazım ama takvimdeki doğru mu? Yumurta akı Akıntın olur mu mesela yumurtlama başladı diyebiliyor musun o gün
Evet bu takvim varBunun gibi
Tamam o güne kadar 3 gün arayla, yumurtlama günü gelince yumurtlama günüde dahil 3 gün boyunca da peşpeşe çalışın. Nasip de varsa bebiş olur eğer sperm sıkıntısı varsa, yumurtlama günü birlikte olun bir gün ara verin diğer gün birlikte olun.Evet diyebiliyorum
Ben reglin 11. günüyle 16. günü yaşanılan ilişkinin daha yüksek olduğunu biliyorum bu konuda.İyi akşamlar bana bir konuda yardımcı olabilir misiniz daha yeniyim
Ovülasyonn testiii:)İyi akşamlar bana bir konuda yardımcı olabilir misiniz daha yeniyim
Benim eskiden beri uyguladigim taktik vardı . Ozaman bu yumurtlama tarihlerini söyleyen uygulamalar yoktu. Adet tarihinden itibaren 12 -14 gün sonraki günleri değerlendirin.İyi akşamlar bana bir konuda yardımcı olabilir misiniz daha yeniyim
Tamamdır çok çok teşekkür ederim Rabbim hayırlı zamanda nasip etsinTamam o güne kadar 3 gün arayla, yumurtlama günü gelince yumurtlama günüde dahil 3 gün boyunca da peşpeşe çalışın. Nasip de varsa bebiş olur eğer sperm sıkıntısı varsa, yumurtlama günü birlikte olun bir gün ara verin diğer gün birlikte olun.
TamamdırBenim eskiden beri uyguladigim taktik vardı . Ozaman bu yumurtlama tarihlerini söyleyen uygulamalar yoktu. Adet tarihinden itibaren 12 -14 gün sonraki günleri değerlendirin.