regl iken tanga giymek!!

jeliboni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
2.688
2.240
133
kızlar merhaba.. 3 gün sonra mezuniyet balosunda giyeceğim kıyafetin altına tanga giymem gerekiyor ve dün regl oldum :18: elbisede normal iç çamaşırı çok belli oluyor ve ped taktığım an kabak gibi ortada demektir:27:

ne olur bana bi çare bulun, tanga ped filan yok mudur piyasada? günlük ped olarak var biliyorum ama normal ped olarak tanga görmedim ben hiç

ya da bu durumda olup da başka yöntemler deneyen var mıdır? normal pedi kessem tangaya taksam mahfolur sanırım elbise filan da batar rezil olduğumla kalırım kızlar yardııımmmm :31:

Dikişsiz boxer al ona tutturmaya çalış pedini canım.ayrıca elbiseden tangada belli olur ancak dikişsiz yani dikiş izi olmayan boxer kurtarır seni

kötü zamana gelmiş ne sinir bir durum gerçekten... valla canım bir yöntem var ama kadınlar için tabiki tampon:) üsttüste günlük ped mi koysan bende hiç görmedim tanga normal ped.. ama o da riskli hiç mi oturmayacaksın yani valla rezil olursun sızar hadi onu geçtim düşer falan yandan hiç riske girme derim mümkünse elbiseni değiştir daha iyi...

kötü zamana gelmiş ne sinir bir durum gerçekten... valla canım bir yöntem var ama kadınlar için tabiki tampon:) üsttüste günlük ped mi koysan bende hiç görmedim tanga normal ped.. ama o da riskli hiç mi oturmayacaksın yani valla rezil olursun sızar hadi onu geçtim düşer falan yandan hiç riske girme derim mümkünse elbiseni değiştir daha iyi...

sorma nasıl kötü oldu anlatamam, daha 10 gün önce bitmişti reglim ama bugün doktora gittim, tam çözülememiş ödemlerin vs neyin var neyin yoksa dökülüyor şuanda dedi.. tam da zamanını buldu hakikaten :50: elbiseyi değiştirmem imkansız o kadar aradım buldum para verdim filan.. dikişsiz çamaşır deneyeceğim bakalım.. teşekkürler yorum için :16:

Dikişsiz boxer al ona tutturmaya çalış pedini canım.ayrıca elbiseden tangada belli olur ancak dikişsiz yani dikiş izi olmayan boxer kurtarır seni

çok teşekkürler canım yorumunu görüp hemen gittim aldım dikişsiz bi kaç model ama daha elbiseyi deneyemedim o çamaşırla, umarım işe yarar da kazasız belasız atlatırım şu geceyi.. çok saol fikir verdiğin için :16:

ben abımın dugununde aynı durumdaydım ayrıca acık renk bır kıyafet gıyıcektım
hayalet kılot varmıs
kıl gıbı :) dıkssız ondan almıstım
hc bellı bıle olmadı

Bende sana dikişsiz boxer tavsiye edebilirim!
Çok rahat oluyor! Kilot yerine boxer giyin elbisenin altında daha az belli olur!
Gerki "hayalet kilot" da kullağa hoş geliyor?! Pazarlamak için kullandıklara tabire bak...hele, hele!

Back