• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Regl iken ovulasyon testinde silik çift çizgi ne anlama gelir ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Velhasil kelam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
96
41
3
33
Selam kızlar 6 Kasım'da adet oldum 2 gün önce geldi.şuan adetimin 2.gunu ovulasyon testi yaptım demin biri koyu diğeri silik çizgi çıktı ne anlam ifade ediyordur bilen yazabilirmi acaba ? Adetim 28 günde bir oluyor

Yumurtlama yok demek. Ovülasyon testinde ikinci çizgi her zaman çıkar. Ikinci çizginin en az c çizgisi kadar koyu olması gerekiyor.

Yumurtlama yok demek. Ovülasyon testinde ikinci çizgi her zaman çıkar. Ikinci çizginin en az c çizgisi kadar koyu olması gerekiyor.
Biliyorum yumurtlama olmadığını benm yumurtlamam adetten 1 hafta sonra oluyor 2 gün bazen 3 gün surup koyu çizgi siliklesmeye başlıyor oda çatlama olduğunu biliyorum .Sasirdigim şey adet li iken neden böyle olduğu ?? Foto paylaştım zaten

Bi anlama gelmez. Vücutta sıfırlanan bir hormon değil ki lh.

Biliyorum yumurtlama olmadığını benm yumurtlamam adetten 1 hafta sonra oluyor 2 gün bazen 3 gün surup koyu çizgi siliklesmeye başlıyor oda çatlama olduğunu biliyorum .Sasirdigim şey adet li iken neden böyle olduğu ?? Foto paylaştım zaten
Sadece adetliyken değil yumurtlamanın olmadığı günlerde hep böyle cikar diyorum ben de. Normal yani. Kaçıncı denemeniz kac aydır istiyorsunuz?

Back
X