Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba , yarın için dr. dan randevu aldım .Hem rutin kontrol hem de reglim 9 gün geciktiği için şimdi başladı acaba , regl iken alttan muayene olunur mu ? Ya da olan var mı ?
Herkese merhaba , yarın için dr. dan randevu aldım .Hem rutin kontrol hem de reglim 9 gün geciktiği için şimdi başladı acaba , regl iken alttan muayene olunur mu ? Ya da olan var mı ?
oluyo cnm en yoğun olduğu gün genelde 3.gün çaırıyolar özellikle yumurtalıkların en çok çalıştığı gün oluyo çünkü.herşey daha iyi anlaşılıomuş korkma korkucak bişey yok acı falanda olmuyo genelde.
ben mantar için gitmiştim o günde adet oldum ilk günümdü yani mantarın acısına dayanamadım gittim ve alttan baktı doktor ilk defa başıma geldi bende alttan bakmaz adetliyken die düşünüyrdum, meğersem bakılıyormuş