regl hesaplaması

lumiaa

susuyorum susacaklarım bitmiyor..
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
72
6
31
Merhaba hanımlar ben iki hafta önce jinekoloğa gitmiştim adetimin üçüncü günü yaptırmam için test verdi bugün peçeteye biraz leke geldi bugünde saymalı mıyım yoksa yarınımı beklemem gerekiyor az evvel fark ettim lekeyide

herzaman ayin kacinda adet oluyorsunuz ki yine herzamanki ayni gunde basladiysa adetinizin ilk gunudur bu.siz emin olmak icin yinede dr.unuzu arayip sorun bence

Saat 17 den sonra başlarsa ertesi gün birinci gün sayılır demişti doktorum 5 yıl önce

O zamandan beri anlayış değişti mi bilmiyorum tabii

Saat 17 den sonra başlarsa ertesi gün birinci gün sayılır demişti doktorum 5 yıl önce

O zamandan beri anlayış değişti mi bilmiyorum tabii
Hımmm değişmemiştir sanmıyorum ama hesapladığımda on yedinci gün bugün normal mi bu acaba

adet hesaplamasi adet oldugun gunden itibaren sayarsin bir sonraki adet oldugun gune kadar periyodun ortaya cikar.srn anladihim.kadariyla 4 gun adet olmussun 17 gunde temiz kalmissin.toplamda 21 gun ki bu normal endiselenme

Yaptıracağınız test hormon testi sanırım. 2. veya 3. gün kan verilebilir hormon testinde, çok fark etmiyor.
Yani bugünü birinci gün sayabilirsiniz, aynı şekilde yarını da.

adet hesaplamasi adet oldugun gunden itibaren sayarsin bir sonraki adet oldugun gune kadar periyodun ortaya cikar.srn anladihim.kadariyla 4 gun adet olmussun 17 gunde temiz kalmissin.toplamda 21 gun ki bu normal endiselenme
6 gün kadar surdu canım adetim bak ben bilmiyorum olduğum günden saymaya başlandığını

Yaptıracağınız test hormon testi sanırım. 2. veya 3. gün kan verilebilir hormon testinde, çok fark etmiyor.
Yani bugünü birinci gün sayabilirsiniz, aynı şekilde yarını da.
Eğer gece kanama olursa yarını birinci gün sayarım o zaman zaten ilk günlerde yani bir ve ikinci gün kanama olmuyo gerçi kilo ve pko olduğu için kanamam yok denecek kadar az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…