Test yaptiniz mi?Merhaba bundan bir ay önce sevgilimle regl döneminde sürtünük ve asla içime giriş olmadı boşaldı ama kondoma boşaldı. Sonra ben regl günümde tekrar regl oldum aradan 14 gün geçti bugün spor sonrası baktığımda azıcık kan gelmişti korktum neden olmuş olabilir
Reglime 6 gün vardı akşam bitki çayı içmiştim erken olmuş olabilir miyimhaha neden test yapasınız ki?
enfeksiyon olabilir. yumurtlama kanaması olabilir. stres veya spor kaynaklı ara kanama olabilir. ama gebelik olamaz
Bitki çayı içmiştim ve spor yapıyorum reglime de altı gün var acaba erken regl olmuş olabilir miyim kanama çoğalırsa regl diyebilir miyizYumurtlama kanamasi olabilir hamilelik nasil olsun. Içeri boşalmamış
Diyebilirsin bence bazen 1 hafta erken olabiliyor, gecikebkliyor. Ara kanama olabiliyor. Ama 6gun varmış baska sey duşunmemek gerekirBitki çayı içmiştim ve spor yapıyorum reglime de altı gün var acaba erken regl olmuş olabilir miyim kanama çoğalırsa regl diyebilir miyiz
Yumurtlama zamanı ara kanama? Sporda zorlama? Yani uçan üzerinde gps takılı spermleri yoksa sevgilinizin nasıl hamile kalmayı bekliyorsunuz buradan?Merhaba bundan bir ay önce sevgilimle regl döneminde sürtünük ve asla içime giriş olmadı boşaldı ama kondoma boşaldı. Sonra ben regl günümde tekrar regl oldum aradan 14 gün geçti bugün spor sonrası baktığımda azıcık kan gelmişti korktum neden olmuş olabilir
Regl iken kondomla sürtünüyorsunuz, sonraki ay yine regl oluyorsun ve hamile olup olmadığını mı soruyorsunMerhaba bundan bir ay önce sevgilimle regl döneminde sürtünük ve asla içime giriş olmadı boşaldı ama kondoma boşaldı. Sonra ben regl günümde tekrar regl oldum aradan 14 gün geçti bugün spor sonrası baktığımda azıcık kan gelmişti korktum neden olmuş olabilir
Galiba reglim erken gelmiş yumurtalama kanaması leke tarzında mi oluyor ilk defa yaşıyorum bilgim yok. Şu an normal kanamaya döndü erken regl olmuş olabilir miyimYumurtlama zamanı ara kanama? Sporda zorlama? Yani uçan üzerinde gps takılı spermleri yoksa sevgilinizin nasıl hamile kalmayı bekliyorsunuz buradan?
Bazıları regl oluyormuş ya bu dönemde gerçi Dr aradım sordum reglin önce gelmiştir dedi yinede teşekkür hem cinsimden bir şeyler duymak rahatlatiyorRegl iken kondomla sürtünüyorsunuz, sonraki ay yine regl oluyorsun ve hamile olup olmadığını mı soruyorsun