Arkadaşlar merhaba.
Benim hep adetlerim 34 günü geçiyor ve doğal olarak da yumurtlamam geç oluyor kaç kere adet düzensizliği ile doktora gittim muayene oldum hiçbir sorun yok dediler yumurtalıklarımda vs.
Yani belli bir döngümde yok 8 aylık evliyim hiç korunmadım ve gebe de kalamadım
Tek problemim tiroidim var ilaç kullanıyorum başka bir problemim yok çok şükür
Sizce başka doktora gitmeli miyim özel hastaneye?
Arkadaşlar merhaba.
Benim hep adetlerim 34 günü geçiyor ve doğal olarak da yumurtlamam geç oluyor kaç kere adet düzensizliği ile doktora gittim muayene oldum hiçbir sorun yok dediler yumurtalıklarımda vs.
Bnce gitmelisin bn kürtaj oldum adetim duzensizlesdi yani ilaç verip 28 günde bir oldum normaldede öyle oluyordum tiroid ilaç kullanıyorsanız engel degil ben gidiyorum 6 ay oldu kürtaj olalı 2 aydir yumurta takibi yaptırıyorum hormonlarını felan baktırdım çok şükür sknti yok iyi muane ol bnce
Arkadaşlar merhaba.
Valla canım bende aynı 34-38 günde bir adet olan biriyim ne zamanki bebek istemeye basladık adet döngün 47 50 ye cıktı sürekli doktor doktor gezdim herseyim normal hiç bi problem yok yumurtalıklarımda falan sonra baktım herkes aynı şeyden şikayetçi dedim ki kafaya takmaktan stresten acaba bu ay kaldım mı diye düsnmekten adetlerimiz geriliyo günleri bence seninde öyle