• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl hakkında

Lazz53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
1.407
495
123
Arkadaşlar merhaba.
Benim hep adetlerim 34 günü geçiyor ve doğal olarak da yumurtlamam geç oluyor kaç kere adet düzensizliği ile doktora gittim muayene oldum hiçbir sorun yok dediler yumurtalıklarımda vs.
Yani belli bir döngümde yok 8 aylık evliyim hiç korunmadım ve gebe de kalamadım
Tek problemim tiroidim var ilaç kullanıyorum başka bir problemim yok çok şükür 🙏🏻
Sizce başka doktora gitmeli miyim özel hastaneye?

Bnce
Arkadaşlar merhaba.
Benim hep adetlerim 34 günü geçiyor ve doğal olarak da yumurtlamam geç oluyor kaç kere adet düzensizliği ile doktora gittim muayene oldum hiçbir sorun yok dediler yumurtalıklarımda vs.
Tek problemim tiroidim var ilaç kullanıyorum başka bir problemim yok çok şükür 🙏🏻
Bnce gitmelisin bn kürtaj oldum adetim duzensizlesdi yani ilaç verip 28 günde bir oldum normaldede öyle oluyordum tiroid ilaç kullanıyorsanız engel degil ben gidiyorum 6 ay oldu kürtaj olalı 2 aydir yumurta takibi yaptırıyorum hormonlarını felan baktırdım çok şükür sknti yok iyi muane ol bnce

Kaç defa gittim alttan muayene oldum ultrasonla baktılar yumurtalıklarda birşey yok dediler
Bu sefer özele gidicem

Kaç defa gittim alttan muayene oldum ultrasonla baktılar yumurtalıklarda birşey yok dediler
Bu sefer özele gidicem
canım aynı durum bendede var hiç bir sıkıntıda yok geçte olsa yumurtluyorum 😂 bünyeyle alakalı olabilir

O yüzden bi de özel doktora gideyim bakalım o ben diyecek

Arkadaşlar merhaba.
Valla canım bende aynı 34-38 günde bir adet olan biriyim ne zamanki bebek istemeye basladık adet döngün 47 50 ye cıktı sürekli doktor doktor gezdim herseyim normal hiç bi problem yok yumurtalıklarımda falan sonra baktım herkes aynı şeyden şikayetçi dedim ki kafaya takmaktan stresten acaba bu ay kaldım mı diye düsnmekten adetlerimiz geriliyo günleri bence seninde öyle

Hormonlarınıza baktırın belki sizde sorun yoktur eşinizde de olabilir 1 yılın dolmasını beklemeyin eşiniz de sperm testi versin bir ürologa gidip

Back