- 6 Kasım 2024
- 8
- 1
-
- Konu Sahibi birsorumva
NormalMERHABA HANIMLAR BENİM REGLİME 2 gun var ama beyazımsı akıntı oluyor bekarım ilişkim de olmadı normal mı bu durum lütfen bilgisi olan yazabilir mi
Ha olabilir mi yani önceden pek olmamıştı da yani hatırlamıyorum daNormal
Ha olabilir mi yani önceden pek olmamıştı da yani hatırlamıyorum d
Anlattığınız durumda, çok normal endişe etmiyin.MERHABA HANIMLAR BENİM REGLİME 2 gun var ama beyazımsı akıntı oluyor bekarım ilişkim de olmadı normal mı bu durum lütfen bilgisi olan yazabilir mi
regle yakın da akıntı olur muAkıntı sarı, yeşil ve kokulu olmadığı sürece normaldir
Bi yerde regle yakın akıntı olmaz falan diye okumuştum da o yüzden takıldımAnlattığınız durumda, çok normal endişe etmiyin.
Çok teşekkür ederim içimi rahatttınızYok yok takılıncak bir durum değil, çok doğal normal birşey bu yukarıdaki hanımefendinin bahaettiği gibi bir durumda yoksa çok doğal.
Reglin yaklaştığı için beyaz aktinti gelmesi normal canimMERHABA HANIMLAR BENİM REGLİME 2 gun var ama beyazımsı akıntı oluyor bekarım ilişkim de olmadı normal mı bu durum lütfen bilgisi olan yazabilir mi
Hiç bilmiyordum bunu çok sağol abla içim rahatladıReglin yaklaştığı için beyaz aktinti gelmesi normal canim
Rica ederimHiç bilmiyordum bunu çok sağol abla içim rahatladı