- 5 Kasım 2023
- 1.271
- 369
- 25
-
- Konu Sahibi rabianizzz
5Gun gecikicince test yapip ogrendimKızlar regl gününden önce veya sonra hamile olduğunu öğrenenler
regl gününden önce öğrenenler regle kaç gün kala idrar testinde hamile olduğunuzu öğrendiniz??
Regl günü geçince öğrenenler regliniz kaç gün geciktikten sonra testte öğrendiniz??
Daha öncesinde test yapmadınız demiAdetim 4gun geçtikten sonra çift cizgi gördüm ertesi daha da koyu oldu
Hayır yapmadım çünkü beklemiyordum sürpriz oldu anlamadım bendeDaha öncesinde test yapmadınız demi
27 gün geçti ben o zaman gördüm ilk 1 hafta geçtiğinde yaptım bende çıkmadı geç döllenme dedikleri bu olsa gerekKızlar regl gününden önce veya sonra hamile olduğunu öğrenenler
regl gününden önce öğrenenler regle kaç gün kala idrar testinde hamile olduğunuzu öğrendiniz??
Regl günü geçince öğrenenler regliniz kaç gün geciktikten sonra testte öğrendiniz??
Regl günüm 4 gün gecikti test yaptım bi gün sonra da kan verdimKızlar regl gününden önce veya sonra hamile olduğunu öğrenenler
Normal kaset testler adet gününden 3-4 gün önce negatif çıkıyor genelde. Erken gebelik testi ile adetten 2-3 gün önce pozitif görülebiliyor. Ben kimyasal gebelik yaşamıştım ondan sonra erken yapmıcam bi daha dedim. Tam adet günümde erken gebelik testi yaptım net 2.çizgi çıktı.Kızlar başka kimse yokmu adet gününden önce negatif görüp adet gecikmesinde idrar testinde pozitif gören???
Adetime 4 gün kala yaptım. Pozitifi gördüm canım.Kızlar başka kimse yokmu adet gününden önce negatif görüp adet gecikmesinde idrar testinde pozitif gören???
İ27 gün geçti ben o zaman gördüm ilk 1 hafta geçtiğinde yaptım bende çıkmadı geç döllenme dedikleri bu olsa gerek
Bak testlerim böyle. Benimde yeni. Bugün adet günüm normalde. Altaki 4 gün kala. Üstteki 3 gün kalaKızlar başka kimse yokmu adet gününden önce negatif görüp adet gecikmesinde idrar testinde pozitif gören???
Yaa benimde adete 3 gün var ama negatif acaba erkenmi diyorum27 gün geçti ben o zaman gördüm ilk 1 hafta geçtiğinde yaptım bende çıkmadı geç döllenme dedikleri bu olsa gerek
En iyisi adet gününü beklemek o zamanNormal kaset testler adet gününden 3-4 gün önce negatif çıkıyor genelde. Erken gebelik testi ile adetten 2-3 gün önce pozitif görülebiliyor. Ben kimyasal gebelik yaşamıştım ondan sonra erken yapmıcam bi daha dedim. Tam adet günümde erken gebelik testi yaptım net 2.çizgi çıktı.
Benim adet 30 günde bir oluyor 3 kaldı adetime erken gebelikte normal kasette negatif adet gününü bekliyorum olmazsam tekrar yapacağımBak testlerim böyle. Benimde yeni. Bugün adet günüm normalde. Altaki 4 gün kala. Üstteki 3 gün kala
İlk gebelikte adetten iki gün önce pozitif gördüm kaset test.ikinci gebelikte adet günümden iki geçtiği halde çıkmadı 3.gun çıktı oda geç döllenme denildiKızlar başka kimse yokmu adet gününden önce negatif görüp adet gecikmesinde idrar testinde pozitif gören???