Regl gunu testi negatif olup daha sonra pozitifi goren var mi?

cemrecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
1.304
15
108
- Yurtdışı
arkadaslar regl olmasi gereken sabah ya da bir gun once idrar testi yapip negatif sonuc alan, daha sonra yine idrar testi ile pozitifi goren var mi? kan test yap demeyin, bulundgum yerde yaptirmam cok zor...boyle bir deneyimi olan var mi acaba?

arkadaslar regl olmasi gereken sabah ya da bir gun once idrar testi yapip negatif sonuc alan, daha sonra yine idrar testi ile pozitifi goren var mi? kan test yap demeyin, bulundgum yerde yaptirmam cok zor...boyle bir deneyimi olan var mi acaba?

cnmm benım satım 4 nisandı hamileligimi 3 hazıranda ogrendım o zamana kadar yaptırdıgım butun testler negaftı artık cıldırcaktım dr söktürücü verdi içtim yıne adet olmadımm derken bıdaha test yaptım hamileyımm düşün yanı 2 ay sonra ogrendımmm hamıle oldugumu hıc bellı olmaz daha cok erken negatıf demek ıcın

cok sagol cevap icin...peki bu arada yani mayis ayinda kan testi de yaptirmadin mi? yani ogrendiginde tam 8 haftalik miydi?

Son düzenleme:
cok sagol cevap icin...peki bu arada yani mayis ayinda kan testi de yaptirmadin mi? yani ogrendiginde tam 8 haftalik miydi?

hazıran ayına kadar kac tane kan testı kaçtane ıdrat testi yaptım hatırlamıorum bıleee diorum ya artk dr söktürücü verdı ama satım 4 nısan yerıne 6 mayıs olmuştu yani geç döllenme olmuş hemde baya bı geç :)

hala gelen giden yok,...ne kotu bu belirsizlik...regl gelse de rahatlasam...ya da testler pozitif olsaydi da havalara ucsaydim

canım benim de geçen ay adetten 3 gün önce negatifti,adet günü negatifti.
adetten 6 gün sonra pozitifti.
ama malesef düşük yaptım.
benim bünyemle alakalı bir meseleydi,sürekli yatmam gerekiyor hamile oldugumda.

inşallah bebişin seninledir canımcım...

cok uzuldum, cok gecmis olsun...insallah sonraki gebelik cok saglikli ve guzel gecer...
kan testi yaptirmaya imkanim da yok bulundugum yer itibari ile...adeten 6 gun sonra ogrendiginize gore gec dolllenme olmus sanirsam...gec dollenmeler beni hep korkutur, dusuk ihtimali fazlaymis gibi gelir

Ben hamile kaldigimda adet gunumden bir gece once negatifti ve ertesi sabah pozitifti, 12 saatte bile degisebiliyor

bugun 3.gun ve hala gelen giden yok, sadece regl olacakmisim gibi bir yanma, sizlama var...kafayi yiycem, offf ya
sabah test yoktu yapamadim, biraz sonra gidip alacagim, tutmaya basladim seyi

bugun 3.gun ve hala gelen giden yok, sadece regl olacakmisim gibi bir yanma, sizlama var...kafayi yiycem, offf ya
sabah test yoktu yapamadim, biraz sonra gidip alacagim, tutmaya basladim seyi

Ayyy cok heyecanli hadi git bakalim bir test al ve sonucu yaz insallah hayirlisiysa pozitif cikar

benim adetimde 10 gün geçikti 5.geçikme gününde idrar testi negatifti hamile olabilirmiyim ???test yapıp negatif görmek istemiorum((

benim adetimde 10 gün geçikti 5.geçikme gününde idrar testi negatifti hamile olabilirmiyim ???test yapıp negatif görmek istemiorum((

yumurtlama gunun adete cok yakin ise olabilirsin ama mesela 30 gunde bir adet gorup 14 ya da 15. gun yumurtan catlamissa ve gebe kalmissan simdiye kadar coktan gorunmesi gerekirdi...
test yapip negatif gormek istemiyorsan regl olmani bekleyeceksin, o zaman negatifi gorursun, o yuzden yap bir test daha alt tarafi 2,5 lira degil mi yahu...

Benimde bugun regl gunum ama adet olmadim sabah test yaptim sonuc negatifti, 6 gun oncede bi test yapmistim oda negatifti... bende beklicem artik kirmizilar ne zaman gelirse

peki sen test yaptinmi yapicam demissin sonuc ne cikti ?

sat 13 eylüldü ve bu gün itibarı ile 4 gün geçti sabah akşam test yapıyorum.. ama negatif((
kan testi de yaptırmak istemedim ama merak fena doğrusu..
herkese bol şans..

İnanmiyorum aynisii bendede oldu canim adetten 2 gun once test yaptim negatif, 1 gun geciktim test yaptim negatif, sonra regl oldum bitti 7 gun sonra bidaha test yaptim positif! Sonuç? DÜŞÜK! Baştan belliydi saglikli gebelik olmadigi doktor demisti hcg degerlerim cook yavas çikiyormustu. Demekki gec döllenlerin sonu düşükle bitiyor. (6 ay icinde iki kez hamile kaldim, ikiside 2aylikken dustu) en sonki dusugum 3 hafta onceydi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…