Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar regl olmasi gereken sabah ya da bir gun once idrar testi yapip negatif sonuc alan, daha sonra yine idrar testi ile pozitifi goren var mi? kan test yap demeyin, bulundgum yerde yaptirmam cok zor...boyle bir deneyimi olan var mi acaba?
cnmm benım satım 4 nisandı hamileligimi 3 hazıranda ogrendım o zamana kadar yaptırdıgım butun testler negaftı artık cıldırcaktım dr söktürücü verdi içtim yıne adet olmadımm derken bıdaha test yaptım hamileyımm düşün yanı 2 ay sonra ogrendımmm hamıle oldugumu hıc bellı olmaz daha cok erken negatıf demek ıcın
cok sagol cevap icin...peki bu arada yani mayis ayinda kan testi de yaptirmadin mi? yani ogrendiginde tam 8 haftalik miydi?
canım benim de geçen ay adetten 3 gün önce negatifti,adet günü negatifti.
adetten 6 gün sonra pozitifti.
ama malesef düşük yaptım.
benim bünyemle alakalı bir meseleydi,sürekli yatmam gerekiyor hamile oldugumda.
inşallah bebişin seninledir canımcım...
arkadaslar regl olmasi gereken sabah ya da bir gun once idrar testi yapip negatif sonuc alan, daha sonra yine idrar testi ile pozitifi goren var mi? kan test yap demeyin, bulundgum yerde yaptirmam cok zor...boyle bir deneyimi olan var mi acaba?
bugun 3.gun ve hala gelen giden yok, sadece regl olacakmisim gibi bir yanma, sizlama var...kafayi yiycem, offf ya
sabah test yoktu yapamadim, biraz sonra gidip alacagim, tutmaya basladim seyi
Ayyy cok heyecanli hadi git bakalim bir test al ve sonucu yaz insallah hayirlisiysa pozitif cikar
benim adetimde 10 gün geçikti 5.geçikme gününde idrar testi negatifti hamile olabilirmiyim ???test yapıp negatif görmek istemiorum((
benim adetimde 10 gün geçikti 5.geçikme gününde idrar testi negatifti hamile olabilirmiyim ???test yapıp negatif görmek istemiorum((
bence hiç bekleme derim benim dün olmam gerekti 2 tane yaptım :))))) biri negatifti birinden emin değilim
canım benim de geçen ay adetten 3 gün önce negatifti,adet günü negatifti.
adetten 6 gün sonra pozitifti.
ama malesef düşük yaptım.
benim bünyemle alakalı bir meseleydi,sürekli yatmam gerekiyor hamile oldugumda.
inşallah bebişin seninledir canımcım...