17 temmuz regl olmam gerekiyordu olmayınca test yaptım ilk yaptığım testte iki dk içinde silik çizgi çıktı sonra akşam ikinci testi yaptım başka bir marka (alttaki)onda da hemen ikinci çizgi çıktı bugün 19temmuz artimed gebelik testi yaptım (en sondaki açık olan) çok belirsiz bir çizgi belirdi 5dk içinde.Boyle bişey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen var mı?
Adetiniz gecikmiş direk.oan verin idrarla uğraşmayın
Hayırlısı olsun.
Kan sonucunun da düzenli olarak artış göstermesi önemli.
İmkanınız varsa bugün ve cuma aynı saatte aynı yerde kan verin
Adetiniz gecikmiş direk.oan verin idrarla uğraşmayın
Hayırlısı olsun.
Kan sonucunun da düzenli olarak artış göstermesi önemli.
İmkanınız varsa bugün ve cuma aynı saatte aynı yerde kan verin
İlk teste çok ağlayıp sevinmiştim ama bugünkü çok silik çıkınca kimyasal gebelik midir acaba diye üzülüyordum.Eger bir gebelik varsa daha koyu çıkması gerekmez miydi acaba? Ya da üç testin de markası farklı ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Kafam çok karışık bugün olmazsam yarın kan vermeye gidicem teşekkür ediyorum
Hayırlısı neyse o olsun
Testin markası, yaptığınız saat ,içtiğiniz sıvı bile rengi değiştiriyor. 2 kez kan verirseniz kimyasal mi sağlıklı mı anlaşılır
İlk teste çok ağlayıp sevinmiştim ama bugünkü çok silik çıkınca kimyasal gebelik midir acaba diye üzülüyordum.Eger bir gebelik varsa daha koyu çıkması gerekmez miydi acaba? Ya da üç testin de markası farklı ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Kafam çok karışık bugün olmazsam yarın kan vermeye gidicem teşekkür ediyorum
Kızlar reglimin 14. Gecikme günü, 5. Gecikme gününde kan testim 0.2 çıktı bu sabah çok hafif bulantım ve 2-3 gündür akşamlaeı baş agrım oluyor bu sabah test yaptım gözle görülür silik çıktı kamerada tam belli değil sizce ?
Kızlar reglimin 14. Gecikme günü, 5. Gecikme gününde kan testim 0.2 çıktı bu sabah çok hafif bulantım ve 2-3 gündür akşamlaeı baş agrım oluyor bu sabah test yaptım gözle görülür silik çıktı kamerada tam belli değil sizce ?