M moonpiece Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2020 14 0 16 27 12 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi moonpiece #1 kızlar seks sonrasında regliniz yakın zamandaysa eğer daha erken oluyor mu? benim bazı aylarda oluyor neden olabilir? reglime 1 hafta vardı korunmalı seks sonrasında kahverengi kanamam gelmeye başladı. bu durumu yaşayan ya da bir fikri olan var mı?
kızlar seks sonrasında regliniz yakın zamandaysa eğer daha erken oluyor mu? benim bazı aylarda oluyor neden olabilir? reglime 1 hafta vardı korunmalı seks sonrasında kahverengi kanamam gelmeye başladı. bu durumu yaşayan ya da bir fikri olan var mı?
K kumru_asya89 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Ocak 2023 356 171 18 35 13 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi moonpiece #2 Merhaba evet bende yaşadım aynı durumu ama nedenini bilmiyorum
M moonpiece Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2020 14 0 16 27 13 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi moonpiece #3 kumru_asya89 .!.: Merhaba evet bende yaşadım aynı durumu ama nedenini bilmiyorum Genişletmek için tıkla... bir yerde mastürbasyon yapmak reglin daha kolay gelmesini sağlar gibi bir şey görmüştüm ama bu neden okuyor anlamadım ben de
kumru_asya89 .!.: Merhaba evet bende yaşadım aynı durumu ama nedenini bilmiyorum Genişletmek için tıkla... bir yerde mastürbasyon yapmak reglin daha kolay gelmesini sağlar gibi bir şey görmüştüm ama bu neden okuyor anlamadım ben de