• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl günü lekelenme

Bird3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
46
20
88
38
Arkadaşlar merhaba. Bi konuda yardımınızı istiyorum ! Normalde bugün regl günüm öğleden sonra hafif olarak lekelenmem oluyor arada. hamile olma ihtimalimde var. Benim gibi regl günü lekelenme yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim

Benim normalde önce leke olur sonra kanamaya döner senin öyle değilse sabah ilk idrarla test yap hayırlısı inşallah

eger hafif pembe yada kahverengi bir lekelenme ise ve bir gun surmusse buyuk ihtimalle hamilesinizdir. Benim iki hamileligimde boyle olmustu

eger hafif pembe yada kahverengi bir lekelenme ise ve bir gun surmusse buyuk ihtimalle hamilesinizdir. Benim iki hamileligimde boyle olmustu
Merhaba Benim de bugün normalde üçüncü gündü ama olmadım. Hcg 1,3 çıktı eve gelince de kahverengi akıntım oldu ama ama tam koyu değil. Ve damlacığını oluyor. Bilemedim sizde nasıl oldu acaba

Merhaba Benim de bugün normalde üçüncü gündü ama olmadım. Hcg 1,3 çıktı eve gelince de kahverengi akıntım oldu ama ama tam koyu değil. Ve damlacığını oluyor. Bilemedim sizde nasıl oldu acaba
İyi akşamlar benim lekelenme olarak başladı ama akşam regl oldum. Eğer sizin yarına kadar böyle devam eder ve regl olmassanız 1-2 gün sonra kan testini tekrarlayın derim eğer hamilelik varsa hcg değeriniz yükselmiştir. Bazı hamileliklerde yerleşme kanaması regl dönemine denk gelebiliyomuş belkide sizinki öyle olmuş olabilir. Hayırlısı olsun inşallah. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin

İyi akşamlar benim lekelenme olarak başladı ama akşam regl oldum. Eğer sizin yarına kadar böyle devam eder ve regl olmassanız 1-2 gün sonra kan testini tekrarlayın derim eğer hamilelik varsa hcg değeriniz yükselmiştir. Bazı hamileliklerde yerleşme kanaması regl dönemine denk gelebiliyomuş belkide sizinki öyle olmuş olabilir. Hayırlısı olsun inşallah. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin
Teşekkür ederim bakalım nasıl olacak

Benim kahverengi akıntı 1 gun surdu o da cok az leke seklinde sonra gecti bir kac gün bekledim ve test yaptım

Back