ya benimde geçen ay 5 gün geçti ama sonra oldu nama normalde çok düzenlidir.birde diyolarki bozuluyorsa hazırlanıyor demektir.şimdi adetime 6 gün var.yine belirtiler var gibi ama bilmiyorum psikolojikmi ama normalde benim göğüslerim acımaz bu ay bugün bir ara biraz acıdı sonra hafifledi birde ay içinde sağ kasığımda batmalar ağrılar falan oldu doktor bana sağ yumurtamın daha iyi çalıştığını söylemişti.bilmiyorum ya aslında çok da heves
im yok çünkü çok umudum kırıldı 3 yıldır.
bana da birseyer oluyor 7 gün falan var ama kasıklarımda sancılanma goğuslerde hasasıyet ne bu psıkoljık mi acaba?midem de bulanıyor.hamile miyim.regl günüm bir gelse de anlasam.bu ay bari olsun yaaaa.çok çalıştık çokkkk. kızım kardeş bekliyor hem. paralarını biriktiriyo kumaraba taştı ne zaman alacagız kardeşi anne dedikçe üzülüyorumrabbim hayırlısını versin.[/QUOT
bu gün test yaptım hamileyim.çok mutluyum:)delikafadulden
slm arkadaşlarr ben siteye yeni katıldım sorum olacak yardımcı olurmusunuz
5 yaşında bir kızım bar ve 5 senedir spiral vardı 2 ay önce çıkarttıdım hamile kalmak istiyorum
geçen ay 5 gen gecikti test yapmadım buay tam gününd egeldi ama 5 senedir hiç almadığım kadar kilo aldım 2 haftadır göğüslerimde büyüyo tatlıyı sevmem ama canım sürekli tatlı istiyo sizce hamile olabilirmiyim hasta adet gördüğüm halde ?
ltfn bilgisi olan varsa cevaplasın...alkisalkisalkissenağlama
merhaba kızlar bişey sormak istiyorum bnim son 4 ayki adet tarihleri 16 temmuz 15 ağustos 11 eylül ve 10 ekim bekelenen adet tarihi internette 8 kasım yazıyor.bugün adet olmadım aslında son 11 eylüle kadar her zaman ayın 15inde olurdum 2 aydır böyle oldu hamileliğe hazırlıyodur rahim falan dediler ama sizce hamile olabilirmiyim belirti olaraknormalde bende hiç olmaz ama özellikle yemek yerken baş dönmesi oluyor sık sık her öğün gibi bişeyç...
Selam arkadaşlar siteye yei üye oldum. öncelikle size kısaca başımdan geçen ve çok zor toparlandığım olayı anlatmak istiyorum. Ben 31.12.2007 günü maalesef 2 aylık bebeğimi düşük sonucu kaybettim. Toparlanmam çok zaman aldı hala o günü aklımdan çıkaramıyorum... Asıl kafamı kurcalayan galiba tekrar hamileyim emin olmamakla beraber regl gecikmesi dışında tüm belirtileri yaşıyorum.... Bebeğim olmasını çok fazla istiyorum ama henüz düşük sonrası erkenmi acaba diye de korkularım var... Şüphelenmeme sebep olan belirtiler; baş dönmesi ( şiddetli ve sık ), mide bulantısı ( ne yersem ne içersem hemen ), mide yanması, göğüslerim hassaslaştı elleyemiyorum, halsizlik ve uyumaya eyilim kolumu kaldırmaya halim olmuyor yataktan kalkamıyorum, kasıklarımda sancı sanki regl olacakmışım gibi ve son 3 gündür sağ bacağımda kasığıma doğru kasılma oluyor, gaz şişkinlik ve bu da bir sebep mi bilmiyorum duymuştum ne kadar doğru ama kirpiklerim karışmaya başladı rimel sürdükçe daha çok karışıyor aynı zamanda nefes darlığım var hafif olarak... Bunlar gebelik belirtisi gibi geliyor bana ama emin değilim. regl günüme hemen hemen 7 gün var daha... Ama bu belirtileri ben 10 gündür yaşıyorum ilk olarak göğüs hassaslaşması ve baş dönmesi başladı. Sonucun negtif çıkacağını bile bile eczaneden test aldım dayanamadım tabiiki regl günüm geçmediği için negatif çıktı. Kan testi yaptırsam kesin çıkarmı sonuç 7 gün varken reglime? bir de 2,5 ay önce düşük yapmış olmam eğer bebişim varsa bir risk oluştururmu? birde benim eşimle aramda kan uyuşmazlığı var düşük sonrası 3.gün iğne oldum bu iğneyi 3.gün olmuş olmam geç sayılmaz dimi? 72 saat dolmak üzerekn olmuştum iğneyi... ama en önemlisi sizce boşunamı ümitleniyorum... Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar....a.s.
Merhaba arkadaşlar...
Ben 24 yaşındayım ve henüz 2,5 aylık evliyim. Eşim de ben de bebeğimizin olmasını çok istiyoruz. Kimisi gençliğinizi yaşayın biraz diyor ama biz bir an önce olsun istiyoruz. En son 25 ekimde regl oldum ve ben çok nadir olaylar dışında yani üşütme falan olmadıkça 28 günde bir düzenli olarak regl olurum. Hesabıma göre gelecek reglim de 22 kasıma denk geliyor, yani daha 5 gün var. Ama yaklaşık 5-6 gündür tatlı tatlı baş dönmeleri oluyor, yani öyle beni yere düşürecek cinsten değil de hani ilaç kullandıktan sonra vücutta tatlı bir ağırlık ve hafif hafif baş dönmeleri olurya öyle. Bende normalde hiç böyle olmazdı. Göğüslerim çok acıyor dokunulmayacak derecede ama zaten göğüslerim regl olmadan önce acırdı, yani her adetten önce olan şey acıması umutlanmayayım diye hamileliğe bağlamak istemiyorum acımasını. Arada mide bulantılarım oluyor ama aşırı değil, öyle yiyeceklerden tiksinme yok arada bir hafif bulantılar. Sonra göz kapaklarım çok ağır geliyor, yorgunluk hissi var, evime çıkarken sanki bacaklarım tutmuyor, hastalıktan kalkınca vücut titremesi olurya cansızlıktan öyle oluyor ağır ağır çıkıyorum. Çok tecrübesizim, annemlerle paylaşsam heveslenmelerinden korkuyorum, hayal kırıklığına uğratmamak için, evde yapılan test de ancak adetten 10 gün sonra sonuç verirmiş. Eşime anlatsam o da benden beter tecrübesizbahsettiğimde bebek geliyor diye sevincinden uçuyor falan , kısacası tecrübelerinizden yaralanmak istiyorum. Sizce ben hamile miyim? Teşekkür ederim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?