• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl günleri kısaldıı :(

ZEYCANIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
756
113
63
28 günde bir adet oluyordum şimdide 24 bazen 25 günde bir oluyorum bu normal mi kızlarr?? ve yumurtlama hangi dönemde olacak artık bilen var mı??

O sorun bendede var canim duzenli olan adetim iki gun once yada sonda gelmeye basladi cevremdekiler bebek yer yapiyor felan diyorlar ovalusyon testi kulllan ben kullaniyorm cift cizgiyi daha bulamadim ama yardimci olur sana

O sorun bendede var canim duzenli olan adetim iki gun once yada sonda gelmeye basladi cevremdekiler bebek yer yapiyor felan diyorlar ovalusyon testi kulllan ben kullaniyorm cift cizgiyi daha bulamadim ama yardimci olur sana

teşekkür ederim ya hiç de kullammadım ama kullananda bayaa var artık.ya ben vajinismusla uğraşıyorum bir yeneyim bunu.hemen nasipse düşünüyoruz.yer lekesi dediğini biliyorum duymuştum ama ben bildiğin adet oluyorum.mesela son üç ayımda 25 günde oluyor hesaplayıclırda döngüm.stresten de olabilir dye düşünüyorum

Ben de bir senelik evliyim ilk 8 ayi resmn kendime işkence etmiştim :// bendn bir ay önce evlenen bi arkadasmla telefon da konuştum bsylr anlatti ;) sonra nasil gaza geldysm kendimi rahat biraktm kasmadm ve gerçekten hic acimadi hissetmedm bile :) ilk 8 ay bacaklarimi okadar kasiyormusmki ondan hep aci ve agri cekiyordm yani kafanda bu korkuyu yenmn lazm gereksz korkutmusm bende kendimi ..umarım yardmci olabilmsimdr çünkü biliyorm insani cok etkileyn bi durum :/

Back