• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl gibi yerleşme kanaması

Aysnrr16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2022
18
1
1
23
Merhaba arkadaşlar ben 9 aydır evliyim 4 aydır çocuk istiyoruz. Genelde 22 yada 23 günde bir regl oluyorum ama buay reglime 10 gün varken oldum hiç ağrı çekmedim sorum şuki yerleşme kanaması kahve yada pembe oluyormuş benimki regl gibi kırmızı ama az geliyo bugün ikinci günüm günlük ped kullanıyorum reglim daha yoğun geliyordu böyle bi durum yaşayıp Hamile kalan varmı aranızda...?

Merhaba arkadaşlar ben 9 aydır evliyim 4 aydır çocuk istiyoruz. Genelde 22 yada 23 günde bir regl oluyorum ama buay reglime 10 gün varken oldum hiç ağrı çekmedim sorum şuki yerleşme kanaması kahve yada pembe oluyormuş benimki regl gibi kırmızı ama az geliyo bugün ikinci günüm günlük ped kullanıyorum reglim daha yoğun geliyordu böyle bi durum yaşayıp Hamile kalan varmı aranızda...?
Merhaba canım benimde tam aynı tarih 22 ya da 23 Nisan bat tarihim normalde ama ben 15 Nisan'da akşam saat 5de pembe bişeyler geldi adet oldum diye ped taktım hiçe bişey gelmedi cumartesi günüde öğlen gelmeye başladı pazar günü kahve rengiye döndü pazarteside kahve ve pembe gibi cokk cokk az 3 4 damla tuvalete gittiğinde gordum hep salı günüde aynı geldi akşam üzeride bitti akıntıya döndü adetlerim aşırı ağrılı olurdu bunda hiç ağrım olmadı çok şaşkınım hala acillik oluyodum iğnesiz asla rahatlayamiyordum ama nasıl oldu anlamadım sanırım adet gördüm çünkü dün sabah ilk idrar ile test yaptım negatifdi yani sonuçda yerleşme kanaması olsaydı bir hafta geçti teste çıkardı ama çıkmadı ondan umudu kestim yeni çalışmalara devam 🤭 ins senin gebelikte kuzum

Merhaba arkadaşlar.
Oncelikle bir bebegi olmasini isteyen herkese, rabbim bu duyguyu yasatsin insallah. Bebegi olanlari da rabbim korusun. Yardiminiza deneyiminize ihtiyacim var.
Ovulasyon takibi yapıyorum. 27 nisanda yumurtladim, pik gördüm. 28-29-30 nisan normal gecti. 1 mayısta akşama doğru kahverengi leke geldi. Peçete ile silince geldi. 2-3-4 mayistada devam etti. 5 mayista hic gelmedi, kahverengi leke durdu. Sadece kahverengi ve peçete ile silince geliyordu. 27 nisanda yumurtladigim için 27 nisana +14 gün eklersek 11 mayısta regl olmam lazim. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız cok memnun olurum. :)

Back
X