Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet döngüm 24 25Regl olmama 20 gün var yeni bitti sayılır hatta reglm ama regl olucakmış gibi ağrım var bu konuda bilgisi olan varmı neden böyle oluyo
Yumurtluyor olabilirsin o zaman da kasık ağrısı olurRegl olmama 20 gün var yeni bitti sayılır hatta reglm ama regl olucakmış gibi ağrım var bu konuda bilgisi olan varmı neden böyle oluyo
Son reglm 27 sinde bittiAdet döngüm 24 25
Adet olucakmış gibi buYumurtluyor olabilirsin o zaman da kasık ağrısı olur
İlk defa mı oluyor? Adetleriniz çok sancılı geçer mi?Adet olucakmış gibi bu
Aslında hiç geçmez di evlenınce biraz ağır geçmeye başladı evleneli 5 ay oldu bu son 2 ay böyle erkenden regl ağırısı çekmeye başladim neden oluyo anlamadım doktora da baktırdım bişi yokİlk defa mı oluyor? Adetleriniz çok sancılı geçer mi?
O zaman normaldir. Evlenmeden önce cinsel hayatınız yoksa şimdi vücudunuz adapte olmaya çalışıyordur. Hemen çocuk düşünmüyorsanız iyi korunun, böyle düzensizlik sonrası gebelik olabiliyor.Aslında hiç geçmez di evlenınce biraz ağır geçmeye başladı evleneli 5 ay oldu bu son 2 ay böyle erkenden regl ağırısı çekmeye başladim neden oluyo anlamadım doktora da baktırdım bişi yok
Bir de 24, 25 günde bir adet oluyorum demişsiniz. Eğer öyleyse erken yumurtluyor olabilirsiniz. Şu an yumurtanız çatlamaya yakın büyüklüktedir, onun yarattığı ağrıdır o.
Ya teşşekür ederim bu konular hakkında pek bilgim yok içimi rahatlattınız bi sorun mu var diye korktum bendeBir de 24, 25 günde bir adet oluyorum demişsiniz. Eğer öyleyse erken yumurtluyor olabilirsiniz. Şu an yumurtanız çatlamaya yakın büyüklüktedir, onun yarattığı ağrıdır o.