Regl geciktirmek için ilaç kullananlar

Denizz007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
14
2
86
24
Arkadaşlar merhaba bir tatil planım var regl tarihime az var regli ertelemek için olan ilaçlardan kullanan var mı reglim düzensiz poliklistik över sendromu var ilaç kullanıp zarar gören oldu mu ?

Arkadaşlar merhaba bir tatil planım var regl tarihime az var regli ertelemek için olan ilaçlardan kullanan var mı reglim düzensiz poliklistik över sendromu var ilaç kullanıp zarar gören oldu mu ?
boyle bi durumda buraya sormak yerine doktoruna danisman daha saglikli olur senin icin canim

Tatile giderken kullandım iki yaz aynı sene değil iki sene de denk gelmişti ikisinde de kullandim karnim epey sismisti biraktiktan sonrada bi adet olsamda kurtulsam rahatlasam demistim ve iki kullanışta da ilk adet çok sancılı gelmişti düzensizlik vs yapmadı bende sadece adet olamama dan kaynaklı şişlik ve durdurulan adet gelirken ki sancı

Ben kullanmıştım adetim gecikti ama sonrasında adet dönemimden iki üç gün önce başlayan dayanılmaz ağrılarım sancılarım oldu dört beş ay hep doktora gittim dayanamadım artık ağlıyordum bir daha asla dedim kullanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…