Biti Zdrava Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Mart 2015 2.264 1.932 29 17 Nisan 2022 Konu Sahibi Biti Zdrava #1 Yaklaşık 1 buçuk ay önce reglimi geciktirmek için hap kullanmıştım bırakınca da 4-5 gün içinde regl olmuştum. Ama bu sefer kanamalarım azaldı. Sizce bu normal mi? Kullandığıma pişman oldum açıkçası.
Yaklaşık 1 buçuk ay önce reglimi geciktirmek için hap kullanmıştım bırakınca da 4-5 gün içinde regl olmuştum. Ama bu sefer kanamalarım azaldı. Sizce bu normal mi? Kullandığıma pişman oldum açıkçası.
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.292 64.544 17 Nisan 2022 Konu Sahibi Biti Zdrava #2 Evet boyle yan etkiler yapiyor. Kendi başınıza kullandiysaniz ve yanlış kullandiysaniz da olur tabii ki. Doktora gidin.
Evet boyle yan etkiler yapiyor. Kendi başınıza kullandiysaniz ve yanlış kullandiysaniz da olur tabii ki. Doktora gidin.
Biti Zdrava Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Mart 2015 2.264 1.932 29 17 Nisan 2022 Konu Sahibi Biti Zdrava #3 Pamuk Otu .!.: Evet boyle yan etkiler yapiyor. Kendi başınıza kullandiysaniz ve yanlış kullandiysaniz da olur tabii ki. Doktora gidin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim başlamasına birkaç gün kala kullanmıştım.
Pamuk Otu .!.: Evet boyle yan etkiler yapiyor. Kendi başınıza kullandiysaniz ve yanlış kullandiysaniz da olur tabii ki. Doktora gidin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim başlamasına birkaç gün kala kullanmıştım.
suzanna32 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Eylül 2018 6.517 7.447 20 Nisan 2022 Konu Sahibi Biti Zdrava #4 Ben kullandım, ama adet olmuştum. Yaramamıştı. Çok etkili haplar değil maalesef
Biti Zdrava Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Mart 2015 2.264 1.932 29 21 Nisan 2022 Konu Sahibi Biti Zdrava #5 oglakburcuu .!.: Ben kullandım, ama adet olmuştum. Yaramamıştı. Çok etkili haplar değil maalesef Genişletmek için tıkla... Bende işe yaradı ama bu sefer de adet döneminin dışında da kramplar başladı ve az geldi. Kullandığıma pişman oldum.
oglakburcuu .!.: Ben kullandım, ama adet olmuştum. Yaramamıştı. Çok etkili haplar değil maalesef Genişletmek için tıkla... Bende işe yaradı ama bu sefer de adet döneminin dışında da kramplar başladı ve az geldi. Kullandığıma pişman oldum.