kızlar regl geciktirici kullanan varmı tatile gitcem herşey ayarlandı ve o güne denk gelio bide düzensiz reglim normalde ayın 6sında oluodum ayın 27sinde oldu 2 aydır tam 27 sinde oluo geciktirici hiç kullanmıorum napsam die şaşırdım:S
Ben de iki yazdır kullanıyorum tatile giderken. İlk kullandığımın adını hatırlamıyorum ama iki gün önce kullanılmaya başlanması gerekiyordu. Benim de düzensiz olduğundan o ilaç zor olmuştu ama bu yaz primolut-n kullandım. Daha iyi sanırım. Hastaysan bile kesiyormuş. Primolut-n'in prospektüsüne bir bak derim. Sana uygunsa öneririm. Bende sıkıntı çıkarmadı. Primolut-n 5 Mg 30 Tablet - İlaç Prospektüsü
bende kullandım ıkı kere ama önce doktora gorun kendı kafana gore ilç alma bence çunku bu tur ılaclar hormonal dengeyı etkıledıgı ıcın daha sonrasında cocuk sahıbı falan olmak ıstedıgınde bı sıkıntı cıkmasın...
bende bu ilacı kullanıyorum , ilerde çocuk sahibi olamazsın diye bişi yok bildiğim kadarıyla , yılda 1 2 kere kullanmaklada bişi olmaz ama sürekli kullanımda tabiki her ilaçta zarar olur , bendeki yan etkisi , ilacı kullanmayı bırakıp adetim gelceği zaman diğer zamankilerden daha sancılı geçiyor ....