2 hafta geçti neredeyse ne gibi bir sorun ile karşılabilirim ??Yumurtlama ve çatlama gününüz kaç gün önceydi? 10günden fazla olduysa hamilelik belirtisi aramak yerine hızlıca kesinlikle kadın hastalıkları için doktorunuzla görüşmelisiniz.
Regl düzensizliğinin bir çok kadın hastalığı sebebi var, erken menopozdan polikistik overa kadar.2 hafta geçti neredeyse ne gibi bir sorun ile karşılabilirim ??
Canm bende 1.20 kan cikti gebelik olmaz dendi allah verirse bilemem dedi ben bekledim bir hafta daha sonra 69 ile ogrendim bekle derimYumurtlama ve çatlama gününüz kaç gün önceydi? 10günden fazla olduysa hamilelik belirtisi aramak yerine hızlıca kesinlikle kadın hastalıkları için doktorunuzla görüşmelisiniz.
Ben ekimin 20sinde regl oldum . kasımın 2sinde ertesi gün hapı kullandım regl olmadımMerhaba kızlar lütfen bu durumu yaşayan varsa cevap verebilir mi???
Ben 1.5 yıldır evliyim 6 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz bu ay normalde cumartesi adet olmam lazımdı ama olmadım 2 gün bekledik pazartesi özel hastanede beta hcg için kan verdim 0.1 çıktı bugün gecikmenin 4. Günü hala regl olmadım daha önce hiç gecikmem olmadı karnım hafif sancılanıyor göğüslerimde şişme ve ağrı var testi tekrar yaptırayım mı bu durumu yaşayan var mı önce negatif olup sonra pozitife dönen ???
Benim de adet olmam gereken gün kan verdim 0.2 çıktı iki gün sonra bidaha kan verdim 1.20 olmuş 4. Gün olucak hala adet olmadımCanm bende 1.20 kan cikti gebelik olmaz dendi allah verirse bilemem dedi ben bekledim bir hafta daha sonra 69 ile ogrendim bekle derim
Benim de adetimin gecikme günü 18 gün oldu 1 hafta daha bekleyip tekrar kan testi verecegimBenim de adet olmam gereken gün kan verdim 0.2 çıktı iki gün sonra bidaha kan verdim 1.20 olmuş 4. Gün olucak hala adet olmadım
1.20 demek iki haftalik ya vardir ya yoktur başlangıç diye biliyorim ilk bende 1.20 idi sonra bir hafta sonra 69 ogrendim bekle cnmBenim de adet olmam gereken gün kan verdim 0.2 çıktı iki gün sonra bidaha kan verdim 1.20 olmuş 4. Gün olucak hala adet olmadım
Ver cenim ama banada şöyle benimki gecikti daha gozukmedi 8 gun oldiBenim de adetimin gecikme günü 18 gün oldu 1 hafta daha bekleyip tekrar kan testi verecegim
İki günde bir kan vereyim mi acaba artıyor mu artmıyor mu1.20 demek iki haftalik ya vardir ya yoktur başlangıç diye biliyorim ilk bende 1.20 idi sonra bir hafta sonra 69 ogrendim bekle cnm
Tamam cnm inşallah haber ederimVer cenim ama banada şöyle benimki gecikti daha gozukmedi 8 gun oldi
Aynn oyle cnm yap dusuk olmasın yeterkiİki günde bir kan vereyim mi acaba artıyor mu artmıyor mu
Bekliycem bende bekliyorim bakalımTamam cnm inşallah haber ederim
Tamamdır inşallah gwbelik olur çünkü çok istiyoruzAynn oyle cnm yap dusuk olmasın yeterki
Merhaba gecikmenin kaçıncı gunuydü 69Canm bende 1.20 kan cikti gebelik olmaz dendi allah verirse bilemem dedi ben bekledim bir hafta daha sonra 69 ile ogrendim bekle derim