Regl gecikmesi

tkgrck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.669
5
66
Konya
kızlar dün adet tarihimdi bende kahverengi lekeler geldi normaldede hep bigün önceden böyle lekeler gelir diger gün adet olurdum ama bugun tık yok adetim başlamadı yani. dün akşam majezik içtim ondan kesilmiş olabilirmi? yardımlarınızı beklyrm..

hapla alakası varmı yokmu bılemem ama benımde bı kere 20 gun sonra olmustu bıraz bekle gelır heralde

akıntı degıl de az bı kan eldı leke tarzında 2 gun sonrada oldum ama bı kere oldu.

korkucak bişi yokkı bıraz sabret olursun olmazsa doktora gıdersın ınsan anatomısı degısık bişi bazen vucutta ıstenmeyen belırtıler cıkıyo malesef baska dert olmasın stres yapma.

korkucak bişi yokkı bıraz sabret olursun olmazsa doktora gıdersın ınsan anatomısı degısık bişi bazen vucutta ıstenmeyen belırtıler cıkıyo malesef baska dert olmasın stres yapma.

stres yaptıkca geçikir diye biliyorum ama yapmadanda duramıyorm kii . illa aklıma takılıyo hiç olmamıştı böyle. çok saol canım

evet stres e baglı derler genelde zaten her hastalıgın bası stre degılmı :) he bu arada o zaman benım doktorum o gun bu kan bızım ıcın yeterlı demıstı aklıma geldı soyleyım dedım ama bus ebepten degılde baska bişi için gıtmıstım.

nasıl yani adetten sayılıyomu o kan? anlamadım canım yaa.

sayılıyor demekkı benım kadın dogum doktorum oyle dedı bende bişi sormadım :)

-kötü koku varsa iltihap olabilir.
-mevsim geçişinden hormonların değişmiş olabilir.

canım sana baştan anlatayım adetm dündü öncekindede oldugu gibi lekelenmeler oldu bugun tam adetim gelcegi yerde gelmedi.. koku derken hani adet olmuşumda o koku gibi kokusu var. yerleşme felan degildir dimi. korunuyoruz çünkü ama genede korktum

ben hamile kaldığımda yerleşme, kıpkırmızı bir lekelenmeyle olmuştu. sürekli bu konuyu düşünme, kafanı dağıt, stres yapmamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…