Regl gecikmesi

yesimino

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
4
0
1
18
Merhaba direkt konuya gireyim evli değilim 40 gün önce iki iki buçuk gün süren yoğun bir kanamam oldu reglim de 19 gün gecikti iki kez test yaptım ama negatif çıktı korkuyorum ve çok stresliyim fikirlerinizi belirtmenizi istiyorum ne olabileceği hakkında ve doktora gitmek dışında tavsiyelerinizi tabii simdiden teşekkürler hepinize

Birliktelik yaşadın mı korumasız ?

Geri çekilme yöntemiyle birlikte olduysanız o bir korunma yöntemi değildir ne kadar dikkat edilse bile hamile kalma riski hep var ve yüksek bir oranda. Aslında yoğun kanamanız olmuş adet düzensizliği tarzında birşey mi oldu sizde bilemiyorum çünkü 19 gün gecikme olmuş eğer gebelik olsaydı pozitifi görürdünüz. Yani adet söktürücü ilaçlar felan var onları kullanıp reglinizin gelmesini sağlayabilirsiniz doktora gitmek istemiyorsanız ama gebe olmadığınızdan emin olun onu kullanmak için yine de o riske girmeyin bir de

Kızlar merhaba
Kist olduğu için dokturm 2 kutu Qlarista hapını kullanmamı söylemişti
Kullandım 2 kutuyu da bitti. Kutu bittikten 1 hafta sonra falan ilişkşye girdik
Normal şartlarda 3 Şubat'ta olmam gerekiyordu ama 16 gün geçti adetım
Son zamanlarda Kabızlık baş dönmesi ve karında şişlik olmaya başladı.
1.5 hafta önce kan testi verdim beta 0.75 çıktı.
Kafam karışıyor yardımcı olabilir misiniz
Hamıle olabilir miyim acaba

Teşekkür ederim çok stresliyim ve korkuyorum gebe kalmak istemiyorum umarım gebelik değildir yine de 40 gün önce kanamam olduğu için çok tedirginim

Geri çekilme ise risk hep vardır maalesef. Ama idrar testi yapsanız net bir sonuç verir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…