Regl gecikmesi

mirileo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2024
4
0
28
Merhaba.

6 aydır doğum kontrol ilacı kullanıyorum, geçen ay günümde regl oldum. Bu ay antibiyotik ile beraber doğum kontrol hapını kullanmak durumunda kaldım fakat regl olamadım, doktor doğum kontrol hapını etkilemeyeceğini söylemişti. Ben regl olmadığım için ilacı bırakmadım kullanmaya devam ediyorum bu durumu yaşayan var mı?
(kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı) fakat çok yoğun akıntım var ve göğüslerimde acı var ve ilişki sonrası çok yoğun bir ağrı yaşadım, eğer bu durumu yaşayan olduysa yorum yapabilir ise çok sevinirim.

Doğum kontrol hapını regl olsanız da olmasanız da bırakmanız lazım kutu bittiğinde. Hangi ilaç?

Onda da ara vermemeniz gerek diye biliyorum. Ayrıca prospektüstünde antibiyotikler ilacın etkililiğini azaltabilir diyor doktorunuz neye göre etkilemez dedi onu da anlamadım
Karaciğer ile etkileşime girmediğini söyledi, ondan kaynaklı etkilemez dedi lakin bir türlü kafamı rahatlatamadım.

Merhaba ben geçen ay yazz doğum kontrol hapı kullanmaya başladım bu ay kutum bitti adet olmam gerekirken sadece kahve rengi lekenden geliyor adete dönmedi başına gelen var mı neden böyle oluyor olabilir

X