Regl gecikmesi

Ankarask06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
10
2
1
22
herkese iyi akşamlar dilerim bir konuda görüşünüze ihtiyacım var reglim gecikti ve endişeliyim 4 tane gebelik testi yaptım hepsi negatif normalde ayın 2. haftası falan olurdum şimdi neredeyse ay bitiyor hala olmadım testler yanlış mı acaba diye düşünüyorum ama umarım değildir yardım ederseniz çok sevinirim

Sanırım bu gecikmeye hamilelik olsa çıkardı testte. Kan verin bi de

Benmde 6 gün gecikti test yapmaya da korkuyorum bu ay cok stresliydim o yuzden mi bilmiyorum sabah maydanoz suyu ictm simdide sogan suyu ama hala bisey yok ne yapmam gerek bende bilmiyorum

Benmde 6 gün gecikti test yapmaya da korkuyorum bu ay cok stresliydim o yuzden mi bilmiyorum sabah maydanoz suyu ictm simdide sogan suyu ama hala bisey yok ne yapmam gerek bende bilmiyorum
Hamilelik ihtimaliniz varsa o tarz şeyler kullanmayın maydanoz suyu düşüğe sebep oluyor en garanti yöntem gidip 10 gün gecikmeden sonra kan verebilirsiniz adet olamazsanız doktorunuz söktürücü verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…