Regl Gecikmesi

yosunyesilii222

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
628
353
31
Kızlar merhaba bir sorum olacak benim telefonda adet takvimi var ona göre perşembe ilk günüydü tabi bazen 1 2 gün oynuyor erken ya da geç. Çarşamba gecesi 12 den sonra hala adetim gelmeyince eşimle ilişkiye girdik (korunuyoruz) perşmbe akşam üzerine kadar yoktu tekrardan girdik. Bugün cumartesi ve hala gelmedi bu hafta biraz stresliydi pazar sınavım var ondan sürekli diken üstünde geziyorum. Gögüslerimde hassasiyet var baya şiş. Alakası var mıdır bilmem ama perşembe ilişkiye girmemizle gecikmesinin bir alakası yoktur değil mi? Tabi net perşembe değil takvime dedim. Acaba mı dedim pazar sınavım var ve inşallah sabahtan olurum geçer ağrısı. Bide sakinleştirici bir şurup içiyorum :/ zaten stresliyim bide hala gelmeyince.

Cinsel ilişki ile reglnin bir bağlantısı yok diye biliyorum. Siz sınava odaklandığınız için regl olamadınız muhtemelen. Sınavdan sonra strestten arınınca olacağınızı düşünüyorum. Pazartesi-salı diyorum ben 😀

Cinsel ilişki ile reglnin bir bağlantısı yok diye biliyorum. Siz sınava odaklandığınız için regl olamadınız muhtemelen. Sınavdan sonra strestten arınınca olacağınızı düşünüyorum. Pazartesi-salı diyorum ben 😀
Banada aslında saçma geldi de işte insan acaba olabilir mi diyo :) inşallah vallaha yarın bide sınav şuan stres topu gibi ortalarda geziyorum.

X