T ttugceaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2017 5 1 1 24 25 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ttugceaa #1 Merhaba ablalar. 16 yaşındayım. Reglim 1 hafta gecikti. Geçen gün mide bulantısı ve karın ağrısıyla güne başladım. Dün de ishal oldum ve bugün de aynı şekilde karın ağrısı ve ishal var. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardım eder misiniz
Merhaba ablalar. 16 yaşındayım. Reglim 1 hafta gecikti. Geçen gün mide bulantısı ve karın ağrısıyla güne başladım. Dün de ishal oldum ve bugün de aynı şekilde karın ağrısı ve ishal var. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardım eder misiniz
plngkky Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Ocak 2017 76 23 18 25 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ttugceaa #2 Şüphe bir ilişkiniz mi var? Eğer yoksa zaten problem yok. Doktora gideceksiniz. Eğer varsa da test yapıp bakın.
Şüphe bir ilişkiniz mi var? Eğer yoksa zaten problem yok. Doktora gideceksiniz. Eğer varsa da test yapıp bakın.
T ttugceaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2017 5 1 1 24 25 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ttugceaa #3 plngkky .!.: Şüphe bir ilişkiniz mi var? Eğer yoksa zaten problem yok. Doktora gideceksiniz. Eğer varsa da test yapıp bakın. Genişletmek için tıkla... İlişki yok tabii ki geçmezse doktora gideceğim
plngkky .!.: Şüphe bir ilişkiniz mi var? Eğer yoksa zaten problem yok. Doktora gideceksiniz. Eğer varsa da test yapıp bakın. Genişletmek için tıkla... İlişki yok tabii ki geçmezse doktora gideceğim