Kötü bir dönemden geçtim hala bazı sıkıntılarım var.Var,yeterince tahlillere baktırmadığını düşündüm ,bunlar pco 'nun belli başlı nedenleri ,kadın doğuma ve endekronilojiye tekrar görünün...
Belki mevsimsel ,stress de olabilir ama uzun bir geçikmeden bahsediyorsunuz ,o yüzden tekrar gitmeniz de doktor'a fayda görüyorum ,kist bilmiyorum ,ultrason da çıkması gerekir ,yeni de gelişebilir de .O zaman kistim yoktu.
Ama şu an olabilir tabi ki kiloda aldım.
Hamilelik şüphem yok ..Belki mevsimsel ,stress de olabilir ama uzun bir geçikmeden bahsediyorsunuz ,o yüzden tekrar gitmeniz de doktor'a fayda görüyorum ,kist bilmiyorum ,ultrason da çıkması gerekir ,yeni de gelişebilir de .
Zaten regl olamayınca ,illa ki bunlar kaçınılmaz çatlamayan yumurtalar atılamıyor regli yoluyla sonuçta .
Hamilelik şüphesi yoksa bir de ,geçikme normal değil aylarca...
Rica ederim ...Hamilelik şüphem yok ..
2 ay gecikti ..
Bazen 3 ayı bulabiliyor..
Yanitlariniz için teşekkür ederim..
Gitmem gerekiyor .
1 yıl önce baktirdim ve hic bir sorun yoktu .pko ya benziyor yada troidlerine baktırdın mı?
troid antikorları ve anti tg ye baktır.benimde standart troid testi normal çıkar.bu durumdan bağımsız hep ödemin olur mu?1 yıl önce baktirdim ve hic bir sorun yoktu .
Tekrardan gitmem gerekiyor ..
Hayır ödem sorunum yok.troid antikorları ve anti tg ye baktır.benimde standart troid testi normal çıkar.bu durumdan bağımsız hep ödemin olur mu?
şeker yüklemesi ogtt,(5 tüp kan alacaklar). troid antikorları,anti tpo ve anti triglubin.Hayır ödem sorunum yok.
Kilo aldım .
Çok az yediğim halde.
Bir süre önce kilo vermiştim.
Şimdi hepsi geri geldi.
Neyse ki bulunmuş rahatsızlıginiz.şeker yüklemesi ogtt,(5 tüp kan alacaklar). troid antikorları,anti tpo ve anti triglubin.
bende inan açlık şekeri normal çıkardı. troidde ise tsh,t3,t4 normaldi.
hormonlarımda normal çıkardı.bu değerler farklı çıktı bir negatif tüp bebeğim var.
ah nerede bebiş canım negatif tüp bebekten sonra bu testleri yaptılar.bu hastalıklar çıktı 9 aydır ilaçlarımı içiyorum hamile kalmam imkansız olmasa da doğal yolla hala hamile kalmış değilim.Neyse ki bulunmuş rahatsızlıginiz.
Ilginize teşekkür ederim.
Bebisiniz de hayırlı olsun .
Özür dilerim...ah nerede bebiş canım negatif tüp bebekten sonra bu testleri yaptılar.bu hastalıklar çıktı 9 aydır ilaçlarımı içiyorum hamile kalmam imkansız olmasa da doğal yolla hala hamile kalmış değilim.
estafurllah ,tiroid+şeker den muzdarip (ayan beyan ve fazla olmasa bile) artık kilo ve tipinden anlar gibi oldum. beni şaşırtan bildiğin pkoya benzeyen migren hastası çenesi sivilce dolu olan arkadaşımın normal yoldan çocuğu olması.Özür dilerim...
Ben yanlış anlamisim..
Merak etmeyin.
Geç olsun sağlıklı olsun.
Çok yakın bir arkadasimin da troid nedeniyle bebeği olmuyordu.
Ama sonradan oldu..
Hiç canınızı sikmayin.
Stres de etkiliyor.
Canım, çok dusunmemeye özen göster.estafurllah ,tiroid+şeker den muzdarip (ayan beyan ve fazla olmasa bile) artık kilo ve tipinden anlar gibi oldum. beni şaşırtan bildiğin pkoya benzeyen migren hastası çenesi sivilce dolu olan arkadaşımın normal yoldan çocuğu olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?