• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Gecikmesi!!

Efset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
339
338
33
33
Hanımlar merhaba..
25 yaşındayım.
Uzun zamandır reglim düzensiz..
3 ay düzenli olarak gelir ve sonra 1 yıl düzensiz...
Doktora gittim.
Hiç bir sorunum yok.
Yine iki ay gecikti ..
Ve inanılmaz şişkinlik, sinir yapıyor.
Sivilcelenme de oldu.
Ama hala gelmedi...
Bunu yaşayan var mi aranizda ?

Var,yeterince tahlillere baktırmadığını düşündüm ,bunlar pco 'nun belli başlı nedenleri ,kadın doğuma ve endekronilojiye tekrar görünün...

Var,yeterince tahlillere baktırmadığını düşündüm ,bunlar pco 'nun belli başlı nedenleri ,kadın doğuma ve endekronilojiye tekrar görünün...
Kötü bir dönemden geçtim hala bazı sıkıntılarım var.
Bu yüzden olabilir mi ?
Yada bu etkiler mi ?

O zaman kistim yoktu.
Ama şu an olabilir tabi ki kiloda aldım.

O zaman kistim yoktu.
Ama şu an olabilir tabi ki kiloda aldım.
Belki mevsimsel ,stress de olabilir ama uzun bir geçikmeden bahsediyorsunuz ,o yüzden tekrar gitmeniz de doktor'a fayda görüyorum ,kist bilmiyorum ,ultrason da çıkması gerekir ,yeni de gelişebilir de .
Zaten regl olamayınca ,illa ki bunlar kaçınılmaz çatlamayan yumurtalar atılamıyor regli yoluyla sonuçta .
Hamilelik şüphesi yoksa bir de ,geçikme normal değil aylarca...

Belki mevsimsel ,stress de olabilir ama uzun bir geçikmeden bahsediyorsunuz ,o yüzden tekrar gitmeniz de doktor'a fayda görüyorum ,kist bilmiyorum ,ultrason da çıkması gerekir ,yeni de gelişebilir de .
Zaten regl olamayınca ,illa ki bunlar kaçınılmaz çatlamayan yumurtalar atılamıyor regli yoluyla sonuçta .
Hamilelik şüphesi yoksa bir de ,geçikme normal değil aylarca...
Hamilelik şüphem yok ..
2 ay gecikti ..
Bazen 3 ayı bulabiliyor..
Yanitlariniz için teşekkür ederim..
Gitmem gerekiyor .

pko ya benziyor yada troidlerine baktırdın mı?

1 yıl önce baktirdim ve hic bir sorun yoktu .
Tekrardan gitmem gerekiyor ..
troid antikorları ve anti tg ye baktır.benimde standart troid testi normal çıkar.bu durumdan bağımsız hep ödemin olur mu?

troid antikorları ve anti tg ye baktır.benimde standart troid testi normal çıkar.bu durumdan bağımsız hep ödemin olur mu?
Hayır ödem sorunum yok.
Kilo aldım .
Çok az yediğim halde.
Bir süre önce kilo vermiştim.
Şimdi hepsi geri geldi.

Hayır ödem sorunum yok.
Kilo aldım .
Çok az yediğim halde.
Bir süre önce kilo vermiştim.
Şimdi hepsi geri geldi.
şeker yüklemesi ogtt,(5 tüp kan alacaklar). troid antikorları,anti tpo ve anti triglubin.
bende inan açlık şekeri normal çıkardı. troidde ise tsh,t3,t4 normaldi.
hormonlarımda normal çıkardı.bu değerler farklı çıktı bir negatif tüp bebeğim var.

şeker yüklemesi ogtt,(5 tüp kan alacaklar). troid antikorları,anti tpo ve anti triglubin.
bende inan açlık şekeri normal çıkardı. troidde ise tsh,t3,t4 normaldi.
hormonlarımda normal çıkardı.bu değerler farklı çıktı bir negatif tüp bebeğim var.
Neyse ki bulunmuş rahatsızlıginiz.
Ilginize teşekkür ederim.
Bebisiniz de hayırlı olsun .:emir_bebek:

Neyse ki bulunmuş rahatsızlıginiz.
Ilginize teşekkür ederim.
Bebisiniz de hayırlı olsun .:emir_bebek:
ah nerede bebiş canım negatif tüp bebekten sonra bu testleri yaptılar.bu hastalıklar çıktı 9 aydır ilaçlarımı içiyorum hamile kalmam imkansız olmasa da doğal yolla hala hamile kalmış değilim.

ah nerede bebiş canım negatif tüp bebekten sonra bu testleri yaptılar.bu hastalıklar çıktı 9 aydır ilaçlarımı içiyorum hamile kalmam imkansız olmasa da doğal yolla hala hamile kalmış değilim.
Özür dilerim...
Ben yanlış anlamisim..
Merak etmeyin.
Geç olsun sağlıklı olsun.
Çok yakın bir arkadasimin da troid nedeniyle bebeği olmuyordu.
Ama sonradan oldu..
Hiç canınızı sikmayin.
Stres de etkiliyor.

Özür dilerim...
Ben yanlış anlamisim..
Merak etmeyin.
Geç olsun sağlıklı olsun.
Çok yakın bir arkadasimin da troid nedeniyle bebeği olmuyordu.
Ama sonradan oldu..
Hiç canınızı sikmayin.
Stres de etkiliyor.
estafurllah ,tiroid+şeker den muzdarip (ayan beyan ve fazla olmasa bile) artık kilo ve tipinden anlar gibi oldum. beni şaşırtan bildiğin pkoya benzeyen migren hastası çenesi sivilce dolu olan arkadaşımın normal yoldan çocuğu olması.

estafurllah ,tiroid+şeker den muzdarip (ayan beyan ve fazla olmasa bile) artık kilo ve tipinden anlar gibi oldum. beni şaşırtan bildiğin pkoya benzeyen migren hastası çenesi sivilce dolu olan arkadaşımın normal yoldan çocuğu olması.
Canım, çok dusunmemeye özen göster.
Sürekli yüregin agzinda bunu beklersen o zaman olcagi varsa da stresten olmuyor.
Asla çocuğu olmaz denilen tanidigimizin ikiz tüp bebeği olduktan sonra normal yolla hamile kalması bence buna en güzel örnek .
Düşünmeyince, umursamayinca kendiliğinden oldu.
Kafana takma canım.

Arkadaşlar bende pko var bir süredir ilaç kullanıyorum ama düzensizlik ve kistler geçmedi soğan suyu diye birşey duydum yararlı olabilir mi

Back