Regl gecikmesi ya da yerleşme kanaması mı ?

zamanyolcusuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2022
13
0
1
21
İyi günler herkese ben yaklaşık bir ay önce pekte gereği olmayan bir durumda ertesi gün hapı kullanmıştım . Normalde pazar gerçekleşecek reglim salı akşamı ufak şekilde ardından çarşamba ve perşembe gayet normal regl şeklinde doğru renginde ve doğru ağrılarla geçti fakat bugün ağrılar devam etmesine rağmen kanama kesildi . İnternettede yerleşme kanaması ile alakalı şeyler okudum normal reglden ( hap dolayısıyla 2,3 gün sonrası benim için )birkaç gün önce gerçekleşirmiş kahverengi pembe veya siyahımsı olurmuş ve bir iki gün gerçekleşirmiş yazıyor . gerçekleşen regldir değil mi ? reglin kısa sürmesi ilaçtan mıdır ? şimdiden teşekkürler yanıtlarınız için iyi günleer :)

Canım ben de kullanmıştım benim reglim çok gecikmisti çok ağrı yapmıştı tüm düzenim değişmişti muhtemelen ilactandir

Canım ben de kullanmıştım benim reglim çok gecikmisti çok ağrı yapmıştı tüm düzenim değişmişti muhtemelen ilactandir
Merhaba sizin ne kadar gecikmisti ertesi gün hapı sonrası benim 13 gün kadar gecikti geldi sonra 24 ve sonra 3. Regl 26 gün sonra geldi ve bu sırada ben 49. Günden 79. Güne kadar 23 Tane test yaptım negatif su günlerde olması lazım aferin kullaniom birazda moral bozukluğu var ondan belirti hissetmiyor olabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…