Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar herkese selam Reglim hiç aksamaz bu ay 3gün gecikti ve sabah kahvrengi lekelenme vardı sonra durdu. Tüm haftada ara ara beyaz belirgin akıntılar geldi. Dün teat yaptım ama negatif cıktı Bu durumda olan var mı hiç?
Kızlar herkese selam Reglim hiç aksamaz bu ay 3gün gecikti ve sabah kahvrengi lekelenme vardı sonra durdu. Tüm haftada ara ara beyaz belirgin akıntılar geldi. Dün teat yaptım ama negatif cıktı Bu durumda olan var mı hiç?
Dün negatif veren test belki bugün pozitif verebilir bence tekrarlamalısın çünkü bende de öyle olmuştu üç gün boyunca yaptım hepsi negatifti sonra ertesi gün yaptım pozitifti sonra düşündüm dedim ki düne kadar negatif olan şey bugün nasıl pozitif oluyor kana geçmesi ile alakalı istersen yarın bir tekrar yap
Hayır bende göğüs agrısı falan hiç yok, regl içinde olmaz. dün şiddetli kasık agrısı vardı bugün geçti ve 2 gündür, gün aşırı mide bulantıları oluyor. Regl bulantısı mı ayırt edemiyorum