Regl gecikmesi ve lekelenme

cgl_123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
3
1
33
Kızlar herkese selam
Reglim hiç aksamaz bu ay 3gün gecikti ve sabah kahvrengi lekelenme vardı sonra durdu. Tüm haftada ara ara beyaz belirgin akıntılar geldi. Dün teat yaptım ama negatif cıktı
Bu durumda olan var mı hiç?

Kızlar herkese selam
Reglim hiç aksamaz bu ay 3gün gecikti ve sabah kahvrengi lekelenme vardı sonra durdu. Tüm haftada ara ara beyaz belirgin akıntılar geldi. Dün teat yaptım ama negatif cıktı
Kan testi verdin mi ?

Hayır kan testi vermedim dün negatif çıkınca.lekelenmede bu sabah oldu
Dün negatif veren test belki bugün pozitif verebilir bence tekrarlamalısın çünkü bende de öyle olmuştu üç gün boyunca yaptım hepsi negatifti sonra ertesi gün yaptım pozitifti sonra düşündüm dedim ki düne kadar negatif olan şey bugün nasıl pozitif oluyor kana geçmesi ile alakalı istersen yarın bir tekrar yap

Kızlar herkese selam
Ay bir an kendimi sandım aynı başlığı bende açtım bugün canım tam olarak 3 gün geçti ve sadece 2 gündür peçeteye silince çok az leke geliyor

Senin ağrıların batmaların var mı? Ya da göğüslerde belirgin bir şişlik? Benim adet öncesi gibi göğüslerim şiş ama hiç sancım yok

Hayır bende göğüs agrısı falan hiç yok, regl içinde olmaz.
dün şiddetli kasık agrısı vardı bugün geçti ve 2 gündür, gün aşırı mide bulantıları oluyor. Regl bulantısı mı ayırt edemiyorum 🥹

X