• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl gecikmesi ve leke

Efsane yurt

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba SATım 6 Mayıs . Adetim uzerinden 1 hafta geçti şiddetli kasik ve bel ağrım var test yaptım negatif. Acile gittim kan verdim iki gün arayla sonuç 230 doktor gebelik yok dedi fakat sancı çok fazla . Ve bugün afedersiniz tuvete çıktığımda peçete de kahverengi lekelenme gördüm kanama falan olmadı acaba hamile olabilir miyim benim gibi ilan kanda değeri düşük çıkıp sonradan gebe olan var mı acaba 😔

Hamile olsanız kanda çıkardı ve doktorunuz söylerdi
İki çocuğum var ikisinde de evde yaptığım testte ve kan testinde hemen çıkmadı. Bu u doktoruma belirttigimde ağrı kesici tarzında iğne ilaç uygun görmedi her ihtimale karşı beklemek durumundayız dedi.beta HCG 230 araştırmalarıma göre kesin anlamda gebe olmayan bayanlarda 120 olurmuş bu beni çok ikilemde bıraktı acaba ben gibi olan var mı diye danışmak istedim. Çünkü hala adet olmadım 🙄

İki çocuğum var ikisinde de evde yaptığım testte ve kan testinde hemen çıkmadı. Bu u doktoruma belirttigimde ağrı kesici tarzında iğne ilaç uygun görmedi her ihtimale karşı beklemek durumundayız dedi.beta HCG 230 araştırmalarıma göre kesin anlamda gebe olmayan bayanlarda 120 olurmuş bu beni çok ikilemde bıraktı acaba ben gibi olan var mı diye danışmak istedim. Çünkü hala adet olmadım 🙄
benim geçen ay 201 çıkmıştı 5. hafta. sonrasında kimyasal yaşadım ve regl oldum. yani 200 değeri biraz düşük bir değer eğer katlanarak devam etmiyorsa. sizin 20 gün olmuş en son yazalı. son durum ne oldu?

Back
X