- 5 Mayıs 2014
- 156
- 44
- 98
- 33
- Konu Sahibi Asrindeniz123
-
Evde test yapin varsa cikarMerhaba bayanlar .reglm 8 gun.gecti 4. G'ün geçtiğinde kan testi yaptım negatif cıktı fakat hala regl olmadım dün akşamda kahverengi katı bi akintim oldu kanamam yok sabah yine silindigimde peceteye kahverengi akinti geldi kadınlarımda zaten 3 gündür ağrı.var göğüs hassasiyetim fazla sol belim ve sol.kasigim bıçak batar gibi batıyor ara ara. Ve ben ne olduğunu anlayamıyorum. Hamilemiyim .aynı belirtileri yaşayıp gebe olan varmı tecrübeli ve bilgi sahibi bayanlardan yorum istiyorum.1 oğlum var kardeş istiyoruz haliyle şimdiden teşekkür ederim....
2 gun geçtiği zaman yapmıştım negatifti kanoda 4 gün geçtiğinde yapmıştım oda negatif benim ilk.gebeligimdede böyle olmuştu kan tahlilleri hep.negatifti en sonki.kan tahlilinden iki.hafta sonra yaptırınca çıkmıştı budaöyle olabilirmi diye düşünmüyor değilim. Lekelenmede ilk defa oldu bende az öncede minik pıhtı şeklinde kahve rengi leke geldi ama adet kanaması hala yok ortadaİdrar testi yaptın mı
Ahh canım test yapın dmeek kolay birde gel.bana sor korkuyorum yine negatif çıkacak diye yaşayan bilir o.saniyelik.bekleyisi çok zor rabbim.herkese anne olmayı nasip etsin benim ikinci bebeğim olacak eğer.olirsa ama ilkinde kI gibi heyecan korku stres varE test yapın???
Bu şekilde daha iyi olduğunu düşünüyorsanız siz bilirsinizAhh canım test yapın dmeek kolay birde gel.bana sor korkuyorum yine negatif çıkacak diye yaşayan bilir o.saniyelik.bekleyisi çok zor rabbim.herkese anne olmayı nasip etsin benim ikinci bebeğim olacak eğer.olirsa ama ilkinde kI gibi heyecan korku stres var
Regliniz başlıyor sanırım.Merhaba bayanlar .reglm 8 gun.gecti 4. G'ün geçtiğinde kan testi yaptım negatif cıktı fakat hala regl olmadım dün akşamda kahverengi katı bi akintim oldu kanamam yok sabah yine silindigimde peceteye kahverengi akinti geldi kadınlarımda zaten 3 gündür ağrı.var göğüs hassasiyetim fazla sol belim ve sol.kasigim bıçak batar gibi batıyor ara ara. Ve ben ne olduğunu anlayamıyorum. Hamilemiyim .aynı belirtileri yaşayıp gebe olan varmı tecrübeli ve bilgi sahibi bayanlardan yorum istiyorum.1 oğlum var kardeş istiyoruz haliyle şimdiden teşekkür ederim....
Sizde de böyle belirtiler mi oldu acabaRegliniz başlıyor sanırım.
Birkaç kez gecikme yaşadım, şüphem vardı test vs de yaptırdım. Negatifti sonuçlar. Ve reglim de üç-dört gün lekelenme ile başlamıştı.Sizde de böyle belirtiler mi oldu acaba
Hayırlısı olsun canım Insalalh nasip.olur bende bilmiuroom belkide regl olurum.bekliyorum pazartesiyiBirkaç kez gecikme yaşadım, şüphem vardı test vs de yaptırdım. Negatifti sonuçlar. Ve reglim de üç-dört gün lekelenme ile başlamıştı.
Allah isteyenlere en hayırlı zamanda versin. Benim niyetim yok zaten sene başında RİA taktırdım. İstiyorsanız size nasip olsun inşallah.Hayırlısı olsun canım Insalalh nasip.olur bende bilmiuroom belkide regl olurum.bekliyorum pazartesiyi
Regl başlangıcıda olabilir, bir kadın doğum uzmanına gecikmeden gözükün bence. Bir sorun varsa halledilir, yoksa gebelik daha ileri zamana da kalabilir... Önünüzde daha zaman var cnm, hiç üzülme. Rabbim nasip eder inşallah2 gun geçtiği zaman yapmıştım negatifti kanoda 4 gün geçtiğinde yapmıştım oda negatif benim ilk.gebeligimdede böyle olmuştu kan tahlilleri hep.negatifti en sonki.kan tahlilinden iki.hafta sonra yaptırınca çıkmıştı budaöyle olabilirmi diye düşünmüyor değilim. Lekelenmede ilk defa oldu bende az öncede minik pıhtı şeklinde kahve rengi leke geldi ama adet kanaması hala yok ortada
Merak ettim sonuç ne oldu acabaMerhaba bayanlar .reglm 8 gun.gecti 4. G'ün geçtiğinde kan testi yaptım negatif cıktı fakat hala regl olmadım dün akşamda kahverengi katı bi akintim oldu kanamam yok sabah yine silindigimde peceteye kahverengi akinti geldi kadınlarımda zaten 3 gündür ağrı.var göğüs hassasiyetim fazla sol belim ve sol.kasigim bıçak batar gibi batıyor ara ara. Ve ben ne olduğunu anlayamıyorum. Hamilemiyim .aynı belirtileri yaşayıp gebe olan varmı tecrübeli ve bilgi sahibi bayanlardan yorum istiyorum.1 oğlum var kardeş istiyoruz haliyle şimdiden teşekkür ederim....
Maalesef ozmaan hamile değilmişim.ama sonraki ay kaldım.suan 3 aylık oldukMerak ettim sonuç ne oldu acaba
Hayırlı evlat eylesin RabbimMaalesef ozmaan hamile değilmişim.ama sonraki ay kaldım.suan 3 aylık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?