• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl gecikmesi ve düşük şüphesi

Denizkumsal35

Üye
Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar. Reglim 3 gün gecikti. Adetlerim hep düzenlidir hic günü şaşmaz. Bebek istediğim için korunmuyorum. Bugun açık kahverengi minicik leke gordum çamaşırımda öğlen. Yerlesme kanaması olabilir belki dedim. Bel agrisi ve hafif sancım var. Aksam üzeri afedersiniz tuvalette sanki ufak bir parça gördüm pıhtı gibi. Ama ne kanama var ne başka bisey. Düşük yapmış olabilir miyim ? Test yapmamıştım bir iki gün daha bekleyeyim diye. Ama simdi kafam çok karıştı. Düşük mü yaptım adet mi olucam bilemiyorum. Aynı durumu yaşayan var mı sizce ne olabilir bu?

Selam arkadaşlar. Reglim 3 gün gecikti. Adetlerim hep düzenlidir hic günü şaşmaz. Bebek istediğim için korunmuyorum. Bugun açık kahverengi minicik leke gordum çamaşırımda öğlen. Yerlesme kanaması olabilir belki dedim. Bel agrisi ve hafif sancım var. Aksam üzeri afedersiniz tuvalette sanki ufak bir parça gördüm pıhtı gibi. Ama ne kanama var ne başka bisey. Düşük yapmış olabilir miyim ? Test yapmamıştım bir iki gün daha bekleyeyim diye. Ama simdi kafam çok karıştı. Düşük mü yaptım adet mi olucam bilemiyorum. Aynı durumu yaşayan var mı sizce ne olabilir bu?
Hepsi olabilir canm bunu kan vermeden bilemezsin yarn bı kan ver değerine bak gebelik varsa 2 gün sonra tekrar ver ki dusuyo mu yukseliyo mi gör değerlerini. Ona göre düşük yaptm veya yapmadm dersin. Bu şekilde kimse bilemez. Kimyasal gebelikte olabilir.

Korkuyorum galiba... yarin da regl olmazsam mecburen kan vericem. Modum düştü acikcasi o pihtiyi görünce adet olsam kanama da gelirdi ne bilim ilk gebeliğim olacak umarım sıkıntı yoktur

Bence nir test yap

Aslında yapacaktım evde test kalmamis saçma sapan bi çubuk ovulasyon testi vardi evde onla denedim ikinci çizgi cikti ama tabi güvenmedim gebelik testi olmayınca. Yarin bakicam duruma endişeliyim düşük olmamıştır insallah
Kötü düşünmeyelim canım
Ovülasyom testleri ile zor canım gebelik
Belki sökülüyorsındur adettir.

Back
X