Benimde idrar testlerim çok çok az görünür 2cizgi çıktı bugün doktora gttim rahim duvarında baya kalınlaşma var dedi ama kanda 1.20 çıktı acaba sizin oldumu hamilelik0.100den 1.20ye çıkması normal mi acaba ? Sabit kalması gereken bir değer midir normalde bilmiyorum açıkçası
bu sonuç tamamen olumsuz değil ama canımBenimde 6 gün gecikti bugün dok gittim Bhcg 1.20 cikti morelim bozuldu ama benim mide bulantilarim ve ara ara kasik agrilarim var neden böyle oldu anlamadim morelm cook bozuldu yaw
Epey zaman gecmis uzerinden ama sonucunuz neydi acaba?Hmm tamm yarin gitcem bakalim nediycek ben internetten baktim tahlil sonucuma orda gördüm hayirlisi artik. Teşekkürler
Büyük ihtimal negatifEpey zaman gecmis uzerinden ama sonucunuz neydi acaba?
Ben bir konu paylastimda rica etsem bir bakarmisin ayni durumun benzerini yasiyorum suan kafam cok karisik uyuyamiyorum dusunmektenBüyük ihtimal negatif
Tebrikler yeni mi? Belirtileriniz nelerdi :)Canim ozaman negatifti ama şimdicok şükür....
Sagol canim evet yeniTebrikler yeni mi? Belirtileriniz nelerdi :)
Anladım canım inşşallah sağlıkla kucağına alırsın bol bol dinlenSagol canim evet yeni
Tatlim bu 7.gebeligim 6 kaybim var.inan hic bir belirtim yoktu her gebeligimde belirtiler farklidi. Busefer adetim 1gün gecikti test yaptim ve hemen cift cizgi cikti hamdolsun inşallah bu sefer bebegimi kucagima alirim dua edin lütfen bu sefer olsun inşallah.
Inşallah canim sagolAnladım canım inşşallah sağlıkla kucağına alırsın bol bol dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?