- 27 Kasım 2017
- 389
- 289
- 103
- Konu Sahibi dytsyenhanm
Hanımlar merhaba bilgili tecrübeli olan ablaların özellikle okumasını cevaplamasını bekleyerek yazıyorum ben 22 yaşındayım benim regl dönemlerimi takip etmek için kullandığım bir uygulama var uygulama genel olarak yanılmıyor ya günü gününe yada bir gün arayla regl olmuş oluyorum bu kullandığım uygulama benim yumurtlama günlerimide hesaplıyor ve buna göre gebelik ihtimalini belirtiyor yüksek ihtimal orta ihtimal düşük ihtimal diye herneyse benim bu ay içinde cinsel bir ilişki deneyimim oldu bu ilişki orta hamilelik şansı yazan süreçte gerçekleşti yumurtlama günümden 2 gün sonra üç defa birleşme oldu korunma yöntemi olarak prezervatif kullandık ve bu üç birleşmenin ikisindede partnerim prezervatif olduğu halde içimde değil dışarıda boşalmayı tercih etti prezervatiflerin yırtık olmadığını kullandıktan sonra kontrol ettiğini söyledi ancak şöyle bir sorun var benim düzenli olan regl kanamam bu ay üç gün gecikti cuma günü olmam gerekirken pazar günü oldu gelişme yok ve şöylede bir durum var ki hiç bir belirti yok ne bir kasık ağrısı ne bir sancı benim normal şartlardada çok bir ağrım sancım olmaz ama bu defa aşırı hissizim diğerlerinden daha farklı olarak sadece belimde biraz ağrı var ve sağ yanım ağrıyor bu kadar hadi diyorum belki hamile kaldım farkında değilim ama buna dair de en ufak bir belirti yok bulantıymış baş dönmesi iş halsizlikmiş filan hiç biri yok buna benzer bir durum yaşayanınız varmı sizce bu gecikme gebelikten kaynaklı mı yada kistim filan oluştuda ben farkında mı değilim ve son olarak bildiğiniz doğal bir adet söktürme tarifi yöntemi varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim