Yapmak istiyorum ama korkuyorum. Bu kimyasal gebelik beni çok etkiledi. Biraz daha beklemeli miyim yoksa kan vereyim mi ? Doktorum asla korunma 1 gün bile geçse test yap dedi ama cesaret edemedim16 gun gecikmeyle test yapin bnce
Daha ne kadar bekliceksiniz ki 16 gun az bir süre degil.. Mutlaka kan verin hastanedeYapmak istiyorum ama korkuyorum. Bu kimyasal gebelik beni çok etkiledi. Biraz daha beklemeli miyim yoksa kan vereyim mi ? Doktorum asla korunma 1 gün bile geçse test yap dedi ama cesaret edemedim
Daha ne kadar bekleyeceksiniz ki 1 ay olacak nerdeyse bence test yapin korkunun ecele faydasi var miYapmak istiyorum ama korkuyorum. Bu kimyasal gebelik beni çok etkiledi. Biraz daha beklemeli miyim yoksa kan vereyim mi ? Doktorum asla korunma 1 gün bile geçse test yap dedi ama cesaret edemedim
Tamamdır inşallah gebeyimdirDaha ne kadar bekliceksiniz ki 16 gun az bir süre degil.. Mutlaka kan verin hastanede
Daha ne kadar bekleyeceksiniz ki 1 ay olacak nerdeyse bence test yapin korkunun ecele faydasi var mi
Umarim gönlünüzce olur rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTamamdır inşallah gebeyimdiraşırı derecede güzel bir habere ihtiyacım var dua edin nolur
Mutlaka paylaşacağımUmarim gönlünüzce olur rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahsonucu paylaşın
31 mayısta dusuk? dusuk zaten adet sayılır. 17 hazıran degıl 30 hazıran gıbı olursun . kımyasal sonrası gecıkme yapar mı bılmem ama bı kac gun atabılır yanı bu aralar olursun adet:) olmazsan bı kan ver:)kızlar merhaba 31 Mayıs'ta düşük yaptım kimyasal gebelik geçirdim. 17 Haziran'da regl olmam lazımdı fakat olmadım regl 16 gün gecikti akıntım var ve ara sıra kasik ağrısı yaşıyorum sizce hamile miyim ? test yapmaya da korkuyorum. psikolojik anlamda sıkıntı yaşıyorum. Bilgilerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
Sonuç 0.100 se hamilelik yok demek oluyor diye biliyorum
0,100 gebelik yok negatif sonuç