Eleni1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2024 44 57 34 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi Eleni1 #1 Kızlar Merhaba, Adetlerim hep düzenlidir. Bu ay reglim 5 gün gecikti. Bebek istiyoruz. kaset test yaptım negatif. Nedeni ne olabilir ?? Sonradan sonucun değişme ihtimali var mıdır? Teşekkürler.
Kızlar Merhaba, Adetlerim hep düzenlidir. Bu ay reglim 5 gün gecikti. Bebek istiyoruz. kaset test yaptım negatif. Nedeni ne olabilir ?? Sonradan sonucun değişme ihtimali var mıdır? Teşekkürler.
Eleni1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2024 44 57 34 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi Eleni1 #2 Bı allahin kulu cevap verse şaşarım zaten.Anca kendi kankalarinizin sorularına cevap verin
K karakiz2103 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2024 3 1 20 17 Ağustos 2024 Konu Sahibi Eleni1 #3 Eleni1 .!.: Bı allahin kulu cevap verse şaşarım zaten.Anca kendi kankalarinizin sorularına cevap verin Genişletmek için tıkla... Merhaba sonuc ne çıktı hamile misiniz acaba
Eleni1 .!.: Bı allahin kulu cevap verse şaşarım zaten.Anca kendi kankalarinizin sorularına cevap verin Genişletmek için tıkla... Merhaba sonuc ne çıktı hamile misiniz acaba
S serminnyc Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2023 79 13 17 Ağustos 2024 Konu Sahibi Eleni1 #4 karakiz2103 .!.: Merhaba sonuc ne çıktı hamile misiniz Genişletmek için tıkla... Eleni1 .!.: Bı allahin kulu cevap verse şaşarım zaten.Anca kendi kankalarinizin sorularına cevap verin Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu acaba benimde aynı durumum?
karakiz2103 .!.: Merhaba sonuc ne çıktı hamile misiniz Genişletmek için tıkla... Eleni1 .!.: Bı allahin kulu cevap verse şaşarım zaten.Anca kendi kankalarinizin sorularına cevap verin Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu acaba benimde aynı durumum?
Eleni1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2024 44 57 34 17 Ağustos 2024 Konu Sahibi Eleni1 #5 ebrarss .!.: Sonuç ne oldu acaba benimde aynı durumum? Genişletmek için tıkla... Regl oldum Hayatımda ilk defa gecikme yaşadım o yüzden panik oldum sanırım
ebrarss .!.: Sonuç ne oldu acaba benimde aynı durumum? Genişletmek için tıkla... Regl oldum Hayatımda ilk defa gecikme yaşadım o yüzden panik oldum sanırım