Ovulasyon testi denedin mi canım :)Daha öncede kan idrar testleri yapmıştım ama sıkıldım artık negatif görmekten
Denemedim çakşır kökü suyu aldım adetim bittikten sonra ona başlayayım diye olmayınca kaldım böyleOvulasyon testi denedin mi canım :)
Benimde aynı senin gibi adetime yakın gögüslerim ağrırdı bu ay yok ilk defa ovulasyon testi denedim bakalım neler olcakDenemedim çakşır kökü suyu aldım adetim bittikten sonra ona başlayayım diye olmayınca kaldım böyle
Bu ovulasyon testi nasıl oluyor hiç kullanmadım. Pozitif olunca Yumurtalamış mı oluyorsun biraz anlatır mısın canımBenimde aynı senin gibi adetime yakın gögüslerim ağrırdı bu ay yok ilk defa ovulasyon testi denedim bakalım neler olcak
Şimdi canım düzensiz adet olanların adet bitiminde baslamaları gerekiyor 30 35 li testler var onlardan alırsan daha iyi c cizgisi ve t cizgisi var t genelde silik görünür ama yumurtlama oldugu gün koyulaşır ve o günü değerlendirmelisin bak ben sana görselleri atıyorum ordan daha net anlarsınBu ovulasyon testi nasıl oluyor hiç kullanmadım. Pozitif olunca Yumurtalamış mı oluyorsun biraz anlatır mısın canım
Çok teşekkür ederim canım adet olursam eğer bende başlicam. Böyle belirsizlik her ay yaşamaktansa çok daha sağlıklı düşündüren bir yöntem. Hamile olursan haber et merak ettimŞimdi canım düzensiz adet olanların adet bitiminde baslamaları gerekiyor 30 35 li testler var onlardan alırsan daha iyi c cizgisi ve t cizgisi var t genelde silik görünür ama yumurtlama oldugu gün koyulaşır ve o günü değerlendirmelisin bak ben sana görselleri atıyorum ordan daha net anlarsın
Tamam canım haberleşirizzÇok teşekkür ederim canım adet olursam eğer bende başlicam. Böyle belirsizlik her ay yaşamaktansa çok daha sağlıklı düşündüren bir yöntem. Hamile olursan haber et merak ettim
Sen ne durumdasın peki varmı belirti falanTamam canım haberleşirizz
Adetim gecikti ama hiç bir belirtim yokSen ne durumdasın peki varmı belirti falan
Aslında hep 33 39 günde bir standart olyodum aksamazdı çocuk yapmaya karar verdik 45 50 güne çıktıPko varmı sende de
Beklentiye girdiğimiz için geleceği varsa da gelmiyor benceAslında hep 33 39 günde bir standart olyodum aksamazdı çocuk yapmaya karar verdik 45 50 güne çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?