Gebeliğe Hazırlık Regl gecikmesi.. Acil yardım edebilir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aymesevv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
15
5
1
28
Kızlar merhaba ben yeni üye oldum yaklaşık 1 yıldır yazılarınızı takip ediyorum. 2 ay sonra evliliğimin 1. Yılına gireceğim. Pko hastasıyım. Evlendiğimden beri eşimde bende hiç korunmuyoruz. Normalde 3 4 ayda bir regl olurdum evlendikten sonra 30 35 güne kadar düştü. Neredeyse düzene girdi diyebilirim. Çocuk olmasını çok istiyoruz. Ben regl olmadan 1 hafta 10 gün öncesinde çok yoğun hamilelik belirtileri yaşadım ve hep negatif sonuç aldım. Bu ay da adetim gecikti bel ağrılarım ve arada sırada kasık batmalarım oluyor. Test yapmakta istemiyorum artık sizce neden olabilir?

Daha öncede kan idrar testleri yapmıştım ama sıkıldım artık negatif görmekten

Adet olacaksam kesinlikle göğüslerim şişerdi bir hafta önceden ama bu sefer o da yok sadece geçen gün kasığıma bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi korktum ne oluyor dedim geçti Allahtan hemen

Denemedim çakşır kökü suyu aldım adetim bittikten sonra ona başlayayım diye olmayınca kaldım böyle

Denemedim çakşır kökü suyu aldım adetim bittikten sonra ona başlayayım diye olmayınca kaldım böyle
Benimde aynı senin gibi adetime yakın gögüslerim ağrırdı bu ay yok ilk defa ovulasyon testi denedim bakalım neler olcak

Benimde aynı senin gibi adetime yakın gögüslerim ağrırdı bu ay yok ilk defa ovulasyon testi denedim bakalım neler olcak
Bu ovulasyon testi nasıl oluyor hiç kullanmadım. Pozitif olunca Yumurtalamış mı oluyorsun biraz anlatır mısın canım

Bu ovulasyon testi nasıl oluyor hiç kullanmadım. Pozitif olunca Yumurtalamış mı oluyorsun biraz anlatır mısın canım
Şimdi canım düzensiz adet olanların adet bitiminde baslamaları gerekiyor 30 35 li testler var onlardan alırsan daha iyi c cizgisi ve t cizgisi var t genelde silik görünür ama yumurtlama oldugu gün koyulaşır ve o günü değerlendirmelisin bak ben sana görselleri atıyorum ordan daha net anlarsın

Eklentiler

• 20200229_154412.jpg
    172,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG-20200303-WA0002.jpeg
    43,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG-20200316-WA0014.jpeg
    141,8 KB · Görüntüleme: 40
Çok teşekkür ederim canım adet olursam eğer bende başlicam. Böyle belirsizlik her ay yaşamaktansa çok daha sağlıklı düşündüren bir yöntem. Hamile olursan haber et merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…