Gecen sene mi gecen ay mi acaba? Eger gecen aysa ella bir kac ayi etkiler
Bu kadar cabuk belirti olmaz sanirim. Ella bikac ayi etkiler ama gecikmenizin sebebi odurbide hamilelik olsa bi belirti olur muydu mide bulantısı kusma baş dönmesi gibi
bende ella olduğunu düşünüyorum çünkü 1 kere regl oldum hamilelik olsa oda olmazdı diye düşünüyorum ama içimde bi stres var tabiBu kadar cabuk belirti olmaz sanirim. Ella bikac ayi etkiler ama gecikmenizin sebebi odur
Geçen sene kullandım demişsin çok uzun süre geçmiş. Stresten mevsimsel olarak da gecikebilirkızlaar ben geçen sene ella kullandım 3 ekimde sonra 4 güne yakın kanamam oldu ertesi gün başladı çok hafifti 5.günde normal regl oldum ama 1 hafta erken oldum bu ayda reglm 2 gün gecikti hap bu ayıda etkileyebilir mi hamilelik belirtim yok hiç bi şekilde
Evet Ella hapi etkilemiş sizi. Bu aralar burda Ella hapı kullandım gecikme oldu diye yazan kişiler arttı, onlarca yüzlerce var bu durumu yaşayangeçen ay kullandım
ay olucaktı yanlış olmuşGeçen sene kullandım demişsin çok uzun süre geçmiş. Stresten mevsimsel olarak da gecikebilir
evet bende çok sık görüyorum bide benim tam ilişki gibi olmamıştı yani boşalma yoktu yinede hap kullandımEvet Ella hapi etkilemiş sizi. Bu aralar burda Ella hapı kullandım gecikme oldu diye yazan kişiler arttı, onlarca yüzlerce var bu durumu yaşayan