Kızlar genelde 21 25 gun arasinda regl olurum 21 güne geldigimde inanilmaz regl sancısı yaşadım hafif peceteye silinince lekeler geldi 2 gün dedim regl oluyorum ama bisey gelmedi ve denize girdim denizmi kesti reglimi yoksa başka biseymi regl olmadim ve regln hicbir belirtisi de yok (tabi bu arada inanilmaz bebek istiyiruz)sizce deniz reglmi kesmiş yada geciktirmiş olabilirmi yada hamile olabilirmiyim bilenler yardimci olursaniz sevinirim
Bugün 23 günüm olmadım ve baya baya reglin sancisini falan yasadim olmayinca girdim denize ama halen olamdim sizin yogun gelmişse demmeki denizle ilgisi yok cnm
Bugün 23 günüm olmadım ve baya baya reglin sancisini falan yasadim olmayinca girdim denize ama halen olamdim sizin yogun gelmişse demmeki denizle ilgisi yok cnm
Test için bekleyim çunki her seferinde ayni negatifle hayallerim dahada kayboluyor en azindan reglm birazdaha geçsin bebek olarak cok istiyorum ama umudumda pek kalmadi cnm
Test için bekleyim çunki her seferinde ayni negatifle hayallerim dahada kayboluyor en azindan reglm birazdaha geçsin bebek olarak cok istiyorum ama umudumda pek kalmadi cnm