• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

REGL GECIKME DENIZE GIRME

f-l-z

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
574
241
103
44
Kızlar genelde 21 25 gun arasinda regl olurum 21 güne geldigimde inanilmaz regl sancısı yaşadım hafif peceteye silinince lekeler geldi 2 gün dedim regl oluyorum ama bisey gelmedi ve denize girdim denizmi kesti reglimi yoksa başka biseymi regl olmadim ve regln hicbir belirtisi de yok (tabi bu arada inanilmaz bebek istiyiruz)sizce deniz reglmi kesmiş yada geciktirmiş olabilirmi yada hamile olabilirmiyim bilenler yardimci olursaniz sevinirim

Bendi aynı durumdaydım gittim ama reglm gecikmedi.. ertesi gün yoğun şekilde geldi canım

Bendi aynı durumdaydım gittim ama reglm gecikmedi.. ertesi gün yoğun şekilde geldi canım
Bugün 23 günüm olmadım ve baya baya reglin sancisini falan yasadim olmayinca girdim denize ama halen olamdim sizin yogun gelmişse demmeki denizle ilgisi yok cnm

Bugün 23 günüm olmadım ve baya baya reglin sancisini falan yasadim olmayinca girdim denize ama halen olamdim sizin yogun gelmişse demmeki denizle ilgisi yok cnm
O zaman test yapmadıysan yap canım .. Belki o belirtiler yerleşme ağrısı ve kanamasıydı.. Hadi inşaALLAH bebiştir 😍😍

Yerleşme lekesi olablr
Adet olmazsan bu gün test yap cnm

O zaman test yapmadıysan yap canım .. Belki o belirtiler yerleşme ağrısı ve kanamasıydı.. Hadi inşaALLAH bebiştir 😍😍
Test için bekleyim çunki her seferinde ayni negatifle hayallerim dahada kayboluyor en azindan reglm birazdaha geçsin bebek olarak cok istiyorum ama umudumda pek kalmadi cnm

Test için bekleyim çunki her seferinde ayni negatifle hayallerim dahada kayboluyor en azindan reglm birazdaha geçsin bebek olarak cok istiyorum ama umudumda pek kalmadi cnm
Anladım canım.. anlattıgın kadarıyla hamilelik olma ihtimali var. Hem en güzel haberler ümidini kesince gelirmiş derlar 😍

Back