Regl e 4 gün varken yapılan gebelik testi negatifse öylemidir kesinnn???

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
Beklenen regl tarihim 1 Mayıs..bu ay 2 günde bir değerlendirdik hatta ov.testi yaptim o hafta spermin daha rahat girdigi pozisyonlari tercih ettik. Esimle çok istiyoruz (((( bu sabah dayanamadim gebelik testi yaptim ve 1.çizgi gayet belirgin 2.çizgi ise silik bile değildi(( bu kesi hamile değilim demek değişmez değil mi...zaten doğru düzgün bir belirti de yokkk...SANIRIM BIZDE BIR SORUN VAR `(((

Ben de 2 gün kala yaptım negatif çıktı adet günüm yarın. Hiç belli olmaz cnm bazen adet geçince çıkar diyorlar bazen 3-4 gün kala yapıp çıkan var diyenler de oluyor. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim inşaAllah hayirlisiyla bir mucize yaşarız..Eşim de ben de kötüyüz ve birbirimize ozellklle ben ona sariyorum...ben disima atiyorum o içine...,((( karnim bile hasta olacakmisim gibi ağrıyor

erken yapmıssınız nıye pskolojınızı bozuyorsnz adet gectkten ucdört gun snra bıle gebelk hormonu ıdrarda cıkıcak kadar yukselmemısse testte cıkmayabılır bazılarınkı hıc cıkmıyormus adetınız gecınce kanda gebelk testı yaparsınız inş bebiş vardır

Amin.ağzın bal yesin:)) ama ben eşimin soylemiyle kötümserim..bir de şunu merak ediyorum maddi olarak biraz sıkıntıdayiz haziranda odememiz gereken 3000 lira var ve sıkıştıriyoruz kendimizi ve ben borcu olunca uyuyamiyorum bile o derece...bi stres gebeligi engelliyor olamaz degil mi

bılemıcem ki eşinle özel gunlerınızde aklında borclar cirit atıyorsa etkıleyebılır belkı hayırlısıyla kısmetıyle saglıkla gelsın bebişiniz allahım bılır yavrucaklarımızı gönderıcegı zamanı hıc bozmayın moralınızı bi laf var işimiz allaha kaldıysa olmuş bil (Şems-i Tebrizi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…