• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl düzensizliği

Japsnjapsjaps

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2021
43
9
6
22
Merhaba arkadaşlar benim regl çok düzensiz ve yumurtlama dönemimi hesaplayamıyorum. Regl bittik 5 ve 6 gün sonra ilişkiye girdik eşimle, sizce 1 haftada yumurtlama gerçekleşmiş midir regl sonrası tekrar hamile kalma olasılığım nedir. Yaşayan var mı reglden 1 hafta sonra ilişkiye girip hamile kalan . Lüyfen yardımcı olun. Şuan için bebek düşüncemiz yok ve ben biraz stres yaptım

Merhaba arkadaşlar benim regl çok düzensiz ve yumurtlama dönemimi hesaplayamıyorum. Regl bittik 5 ve 6 gün sonra ilişkiye girdik eşimle, sizce 1 haftada yumurtlama gerçekleşmiş midir regl sonrası tekrar hamile kalma olasılığım nedir. Yaşayan var mı reglden 1 hafta sonra ilişkiye girip hamile kalan . Lüyfen yardımcı olun. Şuan için bebek düşüncemiz yok ve ben biraz stres yaptım
Ben reglim bitince 6 gün yumurtalığımı ve 9. Gün yumurtamın çatladığını gördüm ve her gününü değerlendirdim. Bu sabah test yaptım pozitif. Yani olabilir. Ama ben bebek istiyordum.

İhtimal dahilinde.

Ben reglim bittikten bir gün sonra hamile kaldım iki defa. Herkesin ki aynı olacak diye bişey yok ama ihtimal var

Back